Live, Park City, Utah: Se on vuoden 2017 Sundance -elokuvafestivaali!

GoodNewsForpets on #Sundance -elokuvafestivaalilla! Pysy ajan tasalla siitä, kuinka perheen lemmikkieläimet vaikuttavat sekä näytölle että sen ulkopuolella!

Vuoden 2017 Sundance-elokuvafestivaalin jännitys tapahtuu sekä näytöllä että OFF: llä, ja siinä on vankka paneelien ja musiikkiesityksiä, joista monet ovat ilmaisia ​​ja suoratoistoja, joten riippumattomat elokuva- ja musiikkifanit voivat virittää mistä tahansa.

Sundance -elokuvafestivaalin johtaja John Cooper sanoi: ”Festivaalilla alkavat keskustelut ja leviävät huomattavasti vuoren ulkopuolelle voivat nyt tehdä niin reaaliajassa. Live -streamien ansiosta riippumattoman elokuvan fanit ja tarinankerronnan nykyinen fanit voivat olla yhteydessä luoviin mieliin, saada tarinoita näytön takaa ja lisätä asiayhteyttä esittelemämme työhön. ”

Festivaali suoratoistaa molemmat paneelit pitkäaikaisessa tarina -sarjassa. Tarinan voima: Uusi ilmasto, joka on aiemmin ilmoitettu, kutsuu entisen Yhdysvaltain Al Goren, globaalin yrittäjän ja filantropisti Jeff Skollin, tiedemiehen ja lähetystoiminnan harjoittajan tohtori David Suzukin, Malediivien Mohamed Nasheedin, elokuvantekijän Heather Rae, entinen presidentti Jeff Skoll, elokuvantekijä Heather Rae, entinen presidentti, elokuvantekijä Heather Rae, ja moderaattori Amy Goodman.

Osana festivaalin elokuvan taidetta viikonloppu (26.-28. Tammikuuta), joka juhlii luovan tarinankerronnan taidetta ja käsityötä, Story of Story: Art of Episodic Writingwill Gather Gina Prince-Bythewood ja Reggie Rock Bythewood (laukaukset), Larry Karaszewski (The People v. O. J. Simpson), Marti Noxon (luulle), Issa Rae (epävarma), Jill Soloway (läpinäkyvä) ja moderaattori Michelle Satter (perustajajohtaja, Sundance Institute Film Film Program). Myös elokuvan viikonloppuna live-suoratoistetut luovat jännitteet: empatia tutkii voimia, jotka muovaavat miten ja miksi sanomme, että välitämme muista.

Sundance Institute -elokuvaohjelman joka vuosi festivaalin keskipisteenä järjestettävä musiikki- ja elokuvajuhlat, jotka isännöivät joka vuosi, palaa tänä vuonna erityispainos, joka on keskittynyt teemaan ”Kaikessa on halkeama / näin Light Get In ”Perustuu Leonard Cohenin sanoituksiin. Ilta sisältää musiikkia ja lukemia, jotka juhlivat ilmaista puhetta, monipuolisia ääniä ja taiteen voimaa yhdistää meidät ja ajaa meitä eteenpäin. Mukana laaja valikoima taiteilijoita, mukaan lukien Common, Jim James, Andra Day, Jenny Slate, Nick Offerman, Hunter Hayes, Ava Duvernay ja Gael Garcia Bernal, tapahtuma suoratoistetaan 360 asteen virtuaalitodellisuudessa Kanadan esittämästä festivaalileiristä Hanhi Acuran esittelemään festivaalikylään.

Elävää musiikkia festivaalilla sisältää esityksiä Sundance ASCAP Music Caféssa (ilmainen ja avoin kaikille festivaalin valtakirjan haltijoille ja vanhemmille), kirjoittanut Michael Franti, Rooney, Clare Bowen, Josh Kelley ja Andy Shauf ja esitykset Kanadan esittämissä festivaalileirissä Goose By Thundercat, R.Lum.R, Chrome Canyon ja Live DJ, asettaneet Elijah Wood, Samora Pinderhughes, Lalah Hathaway, Daveed Diggs ja Rafael Casal sekä ensimmäinen paikallinen musiikkiesitys, mukana Talia Keys, Joshy Soul & the the Viileät, bboy -liittovaltion esiintyjät. Vuotuisessa BMI -lumipallo -esittelyssä esiintyvät Angela McCluskey, Paul Cantelon, Sean McConnell, National Parks, Rachel Crow ja kuulemiset.

Muita festivaalien huomionarvoisia suoratoistoja koskevia keskusteluja ovat Cinema Café Daily Series -sarja, jotka ovat tänä vuonna keskusteluja Jon Hammin ja Sam Elliottin, Kumail Nanjianin ja John Cho: n ja muiden välillä; Pian paljon enemmän keskusteluja esiintyy sundance.org/programissa.

Kolme vuoden 2017 festivaalin lyhytelokuvaa on saatavana verkossa: Rakas herra Shakespeare, Shakespearen aikomusten etsintä Othelloa kirjoittaessasi; Deer Squad: Elokuva, yhden elokuvantekijän tarina viruksen menemisestä sen jälkeen, kun hän on ystävystynyt villihirvien takapihaan; ja Project X, salaisen matka Piilotetun kumppanuuden paikkaan, joka perustuu NSA -asiakirjoihin. Erityistapahtumien osiosta I Love Dickin lentäjä on saatavana Amazonista.

Päivämääriä, aikoja, paikkoja ja lipputietoja näihin ja muihin näytön ulkopuolisiin tapahtumiin, mukaan lukien sponsorimme isännöimä paneelit ja elävä musiikki, tutustu sundance.org/festivaliin.

Ensimmäisen päivän lehdistötilaisuus (suoratoisto live)
Torstai, 19. tammikuuta, kaksitoista keskipäivää PT / 13:00. MT / 3:00 P.M. ET -ET –
Sundance-instituutin presidentti ja perustaja Robert Redford osallistuu keskusteluun instituutin tukemien taiteilijoiden Sydney Freelandin (Deidre ja Laney Rob A -juna) ja David Loweryn (haamutarina) kanssa, jota moderoivat John Horn of KPCC-FM “The Frame” Instituutin toimitusjohtaja Keri Putnamin ja Sundance -elokuvafestivaalin ohjaaja John Cooper.

Cinema Cafe: Jon Hamm ja Sam Elliott (suoratoisto live)
Lauantai 21. tammikuuta klo 10.30 PT / 11:30 MT / 13:30 P.M. ET -ET –

Totuuden jälkeinen ja seuraukset (suoratoisto live)
Lauantai 21. tammikuuta klo 13.30. PT / 2:30 p. MT / 4:30 P.M. ET -ET –
Elokuvayhteisö jakaa BA: nSIC -journalismin periaatteet kyseenalaistaa yhteiskuntaa ja haastavia poliittisia ortodoksioita. Mutta miten pidämme totuuden jälkeisen yhteiskunnan kanssa? Voiko tiedotusvälineet puhua jakautumisesta, josta puuttuu tosiasiaperusteinen jaettava todellisuus? Toimittaja David Folkenflik (NPR), elokuvantekijä Peter Nicks (The Force), elokuvantekijä Laura Poitras (projekti X) ja toimittaja James Risen (New York Times) tutkivat kuinka me uudelleenlegitimoivat totuuden.

Musiikin ja elokuvan juhla
Lauantai, 21. tammikuuta, klo 18.00–9.00. PT / 7: 00-10: 00 P.M. MT / 9:00 P.M. Midnight ET
Keskittynyt teemaan ”Kaikessa on halkeama / näin valo” perustuu Leonard Cohenin sanoitusten perusteella, liity meihin musiikin ja lukemien iltaan, joka juhlii ilmaista puhetta, monimuotoisia ääniä ja taiteen voima yhdistää me ja työnnä meitä eteenpäin. Common, Andra Day, Hunter Hayes, Jim James (minun aamutakki) ja Rotana Tarazbounin kanssa puhujien kanssa, kuten Gael Garcia Bernal, Ava Duvernay, Jenny Slate, Rory Kennedy, Nick Offerman ja paljon muuta ilmoitettavissa.

Tarinan voima: Uusi ilmasto (suoratoisto live)
Sunnuntai, 22. tammikuuta klo 13.30. PT / 2:30 p. MT / 4:30 P.M. ET -ET –
Elämme uudessa ilmastossa, ei vain ilmaston lämpenemisen luomassa. Kun poliittiset näkymämme siirtyy syvemmälle kieltäytymiselle ja yrityksen edut pyrkivät hämärtämään tarinaa ja tiedettä, kuinka visuaaliset tarinankertojat voivat luoda uusia kertomuksia, jotka muuttavat keskustelua, kulttuuria ja mahdollisesti maailmaa? Entinen varapuheenjohtaja Al Gore, globaali yrittäjä ja filantropisti Jeff Skoll, tutkija ja lähetystoiminnan harjoittaja Dr. David Suzuki, entisen maltaiden Mohamed Nasheedin, elokuvantekijän Heather Raen ja moderaattorin Amy Goodmandiscus -tuotteen moderaattorin ja kiireellisyyden keskuudessa politiikan päättäjät ja sellaiset .

Cinema Cafe: Kumail Nanjiani ja John Cho (suoratoisto live)
Maanantai 23. tammikuuta klo 10.30 PT / 11:30 MT / 13:30 P.M. ET -ET –

Naiset tieteessä (suoratoisto live)
Tiistai 24. tammikuuta klo 13.00. PT / 2:00 P.M. MT / 4:00 P.M. ET -ET –
Vaikka naiset ovat suorittaneet uraauurtavaa tieteellistä työtä vuosisatojen ajan, heidän tarinansa kerrotaan liian harvoin. Miksi naisten tutkijoita on edelleen suhteellisen vähän, todellisessa maailmassa ja näytöllä? Kuinka ne kuvataan elokuvassa? Liity kognitiiviseen neurotieteilijä Heather Berliiniin (tiede menee elokuviin), Systems Engineer Tracy Drain (NASA Jet Propulsion Lab), käsikirjoittaja Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), elokuvantekijä Jennifer Phang (edullinen) ja moderaattori Nell Greenfieldboyce (NPR). tukee Alfred P. Sloan -säätiö.

Tarinan voima: Episodisen kirjoituksen taide (suoratoisto live) – Film Weekend -taide
Torstai, 26. tammikuuta klo 13.30. PT / 2:30 p. MT / 4:30 P.M. ET -ET –
Episodinen tarinankerronnan maisema kehittyy edelleen inspiroivan uraauurtavaa työtä, jonka on asuttanut unohtumattomat hahmot. Riippumattomat taiteilijat ja tiedotusvälineet eivät enää rajoita tavanomaisia ​​tuotanto- tai jakelualustoja, riippumattomia taiteilijoita ja tiedotusvälineitä tutkivat, kuinka tavoittaa ja ylläpitää yleisöä muuttuvina aikoina. Liity Gina Prince-Bythewoodiin ja Reggie Rock Bythewoodiin (laukaukset), Larry Karaszewski (The People v. O. J. Simpson), Marti Noxon (luuhun), Issa Rae (epävarma), Jill Soloway (I Love Dick) ja moderaattori Michelle) Satter (Sundance Institute) keskustelussa episodisen tarinankerronnan tulevaisuuden luomisesta ja navigoinnista.

Katso täältä: VR -kertomusten laatiminen – Film Weekend -taide
Torstai, 26. tammikuuta klo 15.30. PT / 4:30 P.M. MT / 6:30 P.M. ET -ET –
Lynette Wallworth (törmäykset) ja Saschka Unseld (rakas Angelica) ovat nousevan välineen eturintamassa. Wallworth tutkii työssään usein ympäristö- ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden teemoja, ja Unseld luo kokoelman VR -elokuvia, joilla on tunteita heidän ytimessä. Tässä FireSide-chatissa elokuvantekijät vertailevat muistiinpanoja 360 asteen näytön kirjoittamisesta ja ohjaamisesta.

Luovat jännitteet: empatia (suoratoisto live) – elokuvan viikonloppu taide
Perjantai, 27. tammikuuta 2017, klo 9.00 PT / 10:00 Mt / Twelve Noon ET
Tämä ei ole normaali paneeli. Liity mukaan luoviin jännitteisiin: empatia tutkia voimia, jotka muotoilevat miten ja miksi sanomme, että välitämme muista. Liikkeen kautta ilmaistussa keskustelussa osallistujat paljastavat asenteensa aiheisiin, joissa he seisovat huoneessa. Voiko taide tehdä ihmisistä paljon suvaitsevaisempia? Onko mahdollista tuntea niitä niiden kanssa, jotka eivät jaa perusarvojamme? Missä “seisot” taiteen tarkoituksessa? Esittelee Sundance Institute Theatre -ohjelma yhteistyössä IDEO: n kanssa.

Tuottajat Luottamuksellinen – elokuvan taideviikonloppu
Perjantai 27. tammikuuta klo 13.00. PT / 2:00 P.M. MT / 4:00 P.M. ET -ET –
Tuottajia pidetään tyypillisesti elokuvan rakennusjohtajaksi – jatko löytää rahoitusta ja pysyä budjetissa ja ajoissa. Mutta harvoin he tunnustetaan taiteilijoiksi. Liity tuottajiin Alix Madigan-Yorkin (L.A. Times) ja Joslyn Barnes (vahva saari) läheisessä keskustelussa moderaattorin Anne Lai (Sundance Institute) kanssa kuullaksesi heidän vaikeimmista epäonnistumisistaan, heidän ylpeimmistä hetkistään ja siitäLuova voima.

Vision Builders: Tuotantosuunnittelu – Film Weekend -taide
Lauantai 28. tammikuuta klo 13.00. PT / 2:00 P.M. MT / 4:00 P.M. ET -ET –
Tuotantosuunnittelijoiden työ ulottuu paljon rakennussarjojen ulkopuolelle. Ne muotoilevat tarinamaailmia luomalla monimutkaisia ​​ympäristöjä, jotka avaavat kertomuksia, kehittävät hahmoja ja artikuloituja teemoja. Mutta miten rakennat koko maailman (budjetilla) – ja sisällytät tunteita, psykologiaa ja muita aineettomia hyödykkeitä? Tuotantosuunnittelijat David Gropman (aidat), Jeannine Oppwall (L.A. luottamuksellinen) ja Inbal Weinberg (Blue Valentine) tutkivat, kuinka käsitteistä tulee todellisuuksia.

The Sundance Film Festival®
Sundance -elokuvafestivaali on tuonut maailmanlaajuista yleisöä joihinkin viimeisen kolmen vuosikymmenen uraauurtavaimpiin elokuviin, mukaan lukien poika, eteläisen villin pedot, Fruitvale Station, Whiplash, Brooklyn, kaksikymmentä jalkaa Stardomista, itse elämästä, Cove, The End Kiertueesta, mustakalasta, minä ja Earl ja kuoleva tyttö, uskomattoman kokoinen, huono, pieni miss auringonpaiste, sukupuoli, valheet ja videonauhat, säiliökoirat, Hedwig ja vihainen tuuma, hankalaa totuutta, arvokasta ja Napoleon -dynamiittiä. Festivaali on voittoa tavoittelemattoman Sundance Institute® -ohjelma. 2017 festivaalin sponsoreita ovat: Sponsorien esittäminen – Acura, SundanceTV, Chase Sapphire® ja Kanada Goose; Johtamisen sponsorit – Adobe, AT&T, DirecTV, Omnicom, Stella Artois® ja YouTube; Ylläpitävät sponsorit – American Airlines, Canon USA, Inc., Creators League Studio, Daydream, Francis Ford Coppola Winery, Geico, Hollywood Reporter, IMDB, Jaunt, Kickstarter, Oculus ja Utahin yliopiston terveys. Sundance Institute tunnustaa elintärkeän tuen Utahin kuvernöörin talouskehityksen toimistolta ja Utahin osavaltiolta festivaalin isäntävaltiona. Näiden organisaatioiden tuki auttaa korvaamaan festivaalin kustannuksia ja ylläpitämään instituutin ympäri vuoden riippumattomia taiteilijoita. Etsi virallinen sponsorin sinetti heidän tapahtumapaikoilleen festivaalilla. sundance.org/festival

Sundance -instituutti
Robert Redfordin vuonna 1981 perustama Sundance Institute on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka toimittaa ja säilyttää tilaa taiteilijoille elokuvien, teatterin ja uuden median luomiseen ja menestymiseen. Instituutin allekirjoituslaboratoriot, myöntäminen ja mentorointiohjelmat, jotka on omistettu uuden työn kehittämiseen, järjestetään ympäri vuoden Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti. Sundance -elokuvafestivaali ja muut julkiset ohjelmat yhdistävät yleisön taiteilijoihin sytyttämällä uusia ideoita, löytämään alkuperäisiä ääniä ja rakentamalla riippumattomalle tarinankerrontaan omistettua yhteisöä. Sundance -instituutti on tukenut sellaisia ​​hankkeita kuin eteläisen villin, Fruitvale -aseman, Sin Nombre, havaitsemattoman sodan, aukion, likaisten sotien, kevään herätyksen, herrasmiesten rakkauden ja murhan ja hauskan kodin opas. Liity Sundance Institutiin Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja YouTubessa.

Ominaisuuskuva Travis Wise, jota käytetään Creative Commons -lisenssillä. Muutoksia ei tehty.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *