Koira selviytyy 150 jalan pudotuksesta joulupäivän vaelluksen aikana

vain muistutus siitä, mitä voi tapahtua, kun olemme polkuilla koirien kanssa.

Sandy-niminen 3-vuotias koira selvisi 150-jalkaisen kaatumisen kalliolta Columbian rotkossa jouluna KTVZ-uutisten mukaan Oregonista.

KTVZ: n mukaan hän oli vaeltaa omistajansa David Schelsken kanssa. Oregon Humane Society -ryhmän pelastusryhmä lähetettiin pelastamaan koiraa.

KTVZ: lta:

Vapaaehtoinen John Thoeni räpytti 150 jalkaa alas pelkän kallion löytämiseksi koiran löytämiseksi, joka oli ihmeellisesti kärsinyt vain pieniä vammoja. Koira oli loukussa pienellä, saavuttamattomalla reunalla noin 70 jalkaa puron yläpuolella.

Reuna oli liian pieni, jotta Thoeni voi kiivetä, joten hän asetti pelastusvaljaat pelotetulle koiralle ja kaksi pelastusryhmän jäseniä nosti nämä kaksi turvallisuuteen.

Sandy yhdistyi omistajansa kanssa ja OHS -joukkue vaelsi takaisin polulle parin kanssa saapuessaan polun päähän noin klo 23.30. Sandy pystyi kävelemään polulla omalla voimallaan.

Olen niin iloinen, että Sandy päätyi ok. Hän on kuvassa yllä omistajansa kanssa, ja alla on video. Koko tarina täällä.

Tiedän, että monet teistä ovat vaeltamassa koiriasi tällä viikolla (minäkin tulen). Tämä tarina oli vain huonoa (ja hyvää!) Onnea, mutta se on silti muistutus turvallisuuden pitämiseksi mielessä. Ennen vaellusta laita aina tunnisteet koirallesi, kantaa puhelin ja kerro jollekulle minne olet menossa.

Onko kenelläkään teistä ollut tiivisiä puheluita vaelluksen aikana koirien kanssa?

Toivon, että et ole, mutta ehkä me kaikki voimme oppia jotain tarinastasi.

Valokuva ja video Oregon Humane Societyltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *