Hanki kopio “rakastamasta koiria”

“Kana-keitto sielulle: rakastava koiramme” on kokoelma 101 koiran tarinaa, joka on alun perin julkaistu muissa siipikarjan keittokirjoissa.

Minun täytyy myöntää, että lukemisen jälkeen niin paljon kirjoja koiran tottumuksista sekä koulutusta sekä kustannuksia niin paljon aikaa uskoa elämää koiran näkökulmasta, oli vaikea päästä tavallisiin vanhoihin tarinoihin ihmisten lemmikkeistä. Pidin uskoa asioita, kuten: Miksi et vain kävele koirasi, jos hän on niin hyper? Ja lopeta koirasi humanisointi! Hän ei ihme, mitä tämä merkki sanoo.

Mutta lukemisen jälkeen ensimmäiset tarinat, kuten “jääkaappi komento” noin beagle-sekoituksesta, joka jatkoi jääkaapin, uskoin kaikki hullut asiat koirat tekevät sekä tarkalleen, miten heidän omistajat pitävät niitä joka tapauksessa. Tämä kirja koskee säännöllisiä ihmisiä sekä koiria, jotka ovat vaikuttaneet heidän elämäänsä. Plus, suurin osa tarinoista on tavallisista, vanhoista mutteista!

Kun olet lukenut neljäs tarina, “Rakkauden peli”, noin saksalainen paimeneos, joka päätyy autoon, olin huolissani, olisin lukenut 101 versiota “vanha Yeller”. Kuitenkin tarinoista, jotka saattavat itkeä, ovat riittävästi tarinoita, jotta voit hymyillä myös.

Minulla on kopio “rakastamisesta koiristamme” tarjota pois huippuluokan kommentoija nyt ja seuraavana perjantaina keskiyöllä. Joten, jos et ole koskaan jättänyt kommentin blogissani ennen, nyt alkaa alkaa!

Yli on kuva ACE: n Dane Buddy Piperista, joka todella nautti takkaamme, kun hän tuli vierailemaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *