Pieni koiranharjoittelu – Liikunta

Nykyinen Foster -koirani on Tan Pomeranian sekoitus, nimeltään Elli. En voi kertoa sinulle kuinka söpö ja suloinen hän on. Hän haluaa olla kanssani minkäänlaista kertaa, ja hän on loistava seuralainen parhaalle ihmiselle.

Elli tulee toimeen Mutt -ässään kanssa, eikä hän häiritse kissani. Hän tuntee istua, ravistaa ja tulee, kun kutsutaan. Hän näyttää myös olevan talonmielinen. Mikään Koira ei kuitenkaan ole täydellinen, mukaan lukien Elli. Hänen tärkein ongelmansa on nyt liian ahdistunut.

Ellin “kysymykset” ovat yleisiä monille pienille koirille. Hän on energinen, hermostunut, hänellä ei ole huomioväliä eikä hänelle ole koskaan annettu sääntöjä. Se, mitä jaan Ellistä, voidaan soveltaa tuhansille muille koirille siellä, jotka ovat pilaantuneet, kodittuja ja kohdelleet lapsina koko elämänsä ajan.

Pienet koirat tarvitsevat paljon liikuntaa

Kun menin tapaamaan Elliä ja tuomaan hänet kotiin perjantaina, en tiennyt mitään muusta kuin hänen rodustaan. Fargon koiranpelastus pelasti hänet punasta päivänä, jolloin hänet oli tarkoitus lopettaa.

Aina kun otan uuden sijaiskoiran, parasta mitä voin tehdä siitä, että koiran heti on viedä hänet pitkään kävelylle ässällä. Koiran koolla ei ole merkitystä. Jotkut pienet koirat tarvitsevat todella paljon enemmän liikuntaa kuin isot koirat.

Esittelin Ace ja Elli nopealla kävelyllä, ja sitten ajoimme puistoon, jossa voimme paljon kätevämmin ja nautinnollisesti valita pidemmän, 45 minuutin kävelymatkan. En olisi hämmästynyt, jos se olisi pisin kävelymatka, jota Elli olisi koskaan ollut siinä vaiheessa.

Ihannetapauksessa minun olisi pitänyt kävellä vielä pidempään. Elli on erittäin korkean energian koira, ja hänellä on paljon ahdistusta siitä, että hänet on asetettu ja erotettu kaikesta elämästä, joka hänellä oli.

Yhdessä käveleminen on välttämätöntä Ellille, Ace ja I: lle luomaan siteen tai ”pakkauksen” ja minulle johtamisen perustamiselle. Elli ei koskaan saa kävellä edessä. Hänen on aina kävellä puolellani. Kultaseni Josh jopa liittyi meihin kävelyllä sinä ensimmäisenä iltana. On välttämätöntä, että Elli näkee johtamisen ja johdonmukaisuuden sekä Joshilta että minulta.

Odotan, että Elli löytää kodin melko nopeasti. Mutta siihen asti tavoitteeni on työskennellä hänen kanssaan kaikissa esiintyvissä asioissa ja kohdella häntä kuin koira, ei ihminen.

ELLI: n toistaiseksi tärkeimmät kysymykset sisältävät:

– epäterveellinen kiintymys minuun ja tästä syystä erottelun ahdistus ja hallussapito

– Ei huomioväliä

– Korkea energia

– Autossa äärimmäinen ahdistus

Keskityn kaikkiin näihin pieniin koiran koulutuskysymyksiin tulevissa viesteissä, mutta parhaiten keskityn siihen, mitä Elli tarvitsee monia kaikkia, liikuntaa.

Pyöräily pienen koiran kanssa

Elli on vain noin 10 kiloa, ja hänellä on rajoittamaton energia. Hänen kävely ei riitä, joten otin hänet hänen ensimmäiseen pyöräilyistuntoonsa viime yönä. Hän rakasti sitä ehdottomasti ja juoksi kuin ammattilainen!

Tietenkin hänen koon takia minun piti olla erittäin varovainen ja tietoinen hänen millään tavalla. Pidin hänen talutushihnaa sen sijaan, että käyttäisin koiran pyörähihnaani, jotta voisin hallita häntä helpommin.

Jotkut koirat tarvitsevat paljon aikaa tottuakseen pyörään, mutta Elli tiesi tarkalleen, mitä halusin hänen tekevän.

Oli erittäin ilahduttavaa nähdä tämä pieni koiran työskentelevä jotain onnistuneesti ja olla niin onnellinen itsestään.

Ellin asettaminen töihin antoi hänelle haasteen, tarkoituksen ja jotain keskittyä. Hän ei tuntenut olevansa ahdistunut, ja kerran hän toimi kuin normaali koira.

Pyöräilin vain Ellin kanssa mailia, koska halusin varmistaa, että hänen käpälänsä pystyivät käsittelemään betonilla. Hänen käpälänsä olivat kunnossa, joten menemme tänään pidemmälle. Niin kauan kuin käpälänsä ovat kunnossa, hän pystyy helposti ajamaan 2 tai 3 mailia.

Toivon, että paljon enemmän ihmisiä ymmärtäisi, kuinka paljon liikuntaa pieniä koiria tarvitsee. Koirankävelijänä tunnen Jack Russellin, joka kulkee 10 mailia kerrallaan. Suurimmalla osalla pieniä koiria on niin paljon energiaa ja vetävät niin kovasti kävelyretkiä, että he kävelevät käytännössä takajaloillaan.

Minulla ei ole paljon kärsivällisyyttä koiran suhteen, joka on jatkuvasti tahdistunut, itke ja kykenemätön istumaan paljon enemmän kuin sekuntia. Ellille tarjoaminen paljon liikuntaa on ensimmäinen askel auttaa häntä rauhoittumaan ja elämään paljon rentouttavaa elämää! Se merkitsee paljon enemmän rentoutumista minulle ja hänelle!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *