Mitä tehdä, jos koirallani on allergioita

HUOMAUTUS: Kiitos Victorialle Bling Bling -pentusta tämän viestin kirjoittamisesta. Mutt-ässä asuu allergioilla, ja suurin osa hänen oireistaan ​​katosi, kun vaihdin hänet luonnolliseen, viljattomaan koiranruokaan.

Allergiat voivat olla todellinen kipu käsitellä, kun koirasi kärsii heistä. Yleensä ensimmäinen merkki on, että koirasi naarmuttaa itseään enemmän kuin tavallisesti. Ensimmäinen asia, jonka omistajat yleensä tekevät, on tarkistaa koiran iho kirput tai punkit. Jos et havaitse purevia hyönteisiä, syyllinen on yleensä allergia (vaikka jotkut allergiat aiheuttavat hyönteisten puremista).

Jotkut koirat ovat alttiimpia iho -allergioille kuin toiset. Nämä koirat ovat yleensä sellaisia, joissa on joko kaksoiskerroksia, kuten akita tai chow tai joilla on erittäin paksu turkki kuin villakoira tai bichon. Tämä ei tarkoita, että lyhyen tukkaiset koirat ovat immuuneja ihon allergioille. Monet koirat kärsivät tästä tilasta, ja siihen vaikuttavat useita tekijöitä.

Koirien iho -allergioiden yleiset oireet:

1. ihon liiallinen pureminen, nuoleminen ja raaputus
2. Punainen ja turvonnut iho
3. hiutaleinen ja kuiva iho
4. Krooniset korvainfektiot

Nämä oireet kasvavat tai vähenevät riippuen altistumisesta allergisen reaktion aiheuttamalle. Monta kertaa se voi olla yhtä yksinkertainen kuin yleinen kotitalous. Nämä voivat olla kotitalouksien puhdistuskemikaaleja, hajusteita, kemikaaleja uudessa matossa tai ilmanraikastimissa. Muina aikoina se on jotain, mitä he ottavat ulkona olemisesta. Se voi tulla myös heidän ruokavaliossaan jostakin, joka ei ole samaa mieltä heidän kehon kemiasta.

Poista koiran allergioiden lähde

Ensimmäinen askel on aina yrittää poistaa allergian lähde. Voit aloittaa yrittämällä poistaa tuotteita yksitellen, mikä voi aiheuttaa ongelman, kunnes löydät ongelman.

Jos koirallasi on ollut äskettäinen muutos hänen ruokavaliossaan, se on yleensä ensimmäinen paikka aloittaa. Kaupallisesti jalostettujen elintarvikkeiden, etenkin leivän tai viljan täyteaineen, välttäminen on hyvä tapa hallita useimpia ruokavaliopohjaisia ​​iho-allergioita. Etsi luonnonmukaista koiranruokaa tai viljatonta koiranruokaa tai jopa raakaa koiranruokaa.

Jos menet myymälän ostettujen elintarvikkeiden kanssa, siirry tuotemerkkien kanssa, joilla on mahdollisimman vähän ainesosia ja joilla on korkea lihapitoisuus mahdollisilla vihanneksilla, kuten porkkanoilla ja herneillä.

Koiramme kärsi ruoka -allergioista ja ruokavalion muutos auttoi päästä eroon niistä. Kävi ilmi, että lisättyjä ainesosia, kuten guarkumi, olivat hänen allergioidensa syylliset. Kun muutimme hänen ruokavaliota, ongelmat lakkasivat. Olimme enimmäkseen varmoja, että hänen ongelmansa liittyivät ruokavalioon, koska hän ei ollut alttiina kemikaaleille tai hänen ympäristöönsä muutoksille.

Jos koiran iho -allergia ei haittaa liian kauan, hän voi kehittää bakteeri -infektioita, joten on parasta saada hoito aikaisin. If left untreated your dog can wind up very sick and develop dangerous illnesses that can even threaten her life. The dog could also develop ugly sore spots that get inflamed from over chewing, scratching or licking.

Allergy testing for dogs

If you do take your dog to the vet, the vet may suggest a simple blood test to determine the problem. Although cheaper, a blood test is nowhere near as accurate as an intradermal skin test.

The dog is usually (but doesn’t have to be) sedated during an intradermal skin test. The vet will shave an area on the dog’s body and inject small amounts of different allergens into the dog’s skin in patterns. This allows the vet to determine if any of the potential allergens cause your dog to react and identify the true culprit.

Be prepared to pay $300 or more for an intradermal skin test. Not all vets are trained to do allergy testing, so you may have to make an appointment with a specialist.

As a temporary allergy relief, many vets will prescribe Benadryl. This helps reduce the itching at the price of causing drowsiness in the dog. Benadryl helps ease your dog’s suffering until the source of the problem is identified, but it should not be used as a long-term fix for more than a week or so.

If you suspect your dog has allergies, make sure to visit your local vet to get your dog treated while the symptoms are still early.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *