Mitä tietoja minun on oltava valmis kertomaan eläinlääkärilleni?

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore1

Kun eläinten huoltaja vie lemmikin eläinlääkärille, historiallisessa tiedossa on useita näkökohtia, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä eläinlääkärille. Todennäköisesti yleisin tieto on lemmikin rokotushistoria. Vaikka yleensä monet eläinlääkärit suosittelivat ja vaadittiin vuosittaisia ​​rokotuksia ydinviruksille, kuten Parvo/Distemper ja raivotauti, viime vuosina harvemmin rokotus moniin kerran kolmen vuoden välein kasvaa yhä yleisemmäksi. Rokotusten todistuksen sijaan monet eläinlääkärit hyväksyvät verirokotusvasta -ainetiitterien mittaamisen. Eläinlääketieteellisessä käytännössä olen havainnut, että monissa tapauksissa perheen lemmikkieläimiä on suojattu 5–7 vuotta ja jopa pidempään, kun rokotetaan nuorena 16 viikon ikäisinä tai vanhemmina.

Monet eläinlääkärit vaativat myös todisteita sydänmatojen verikokeista, samoin kuin vuotuiset ulostetarkastukset varmistaakseen, että loisia ei ole läsnä. Muita eläinlääkärille annettavia tärkeitä tietoja ovat PET: n ruokavaliossa, samoin kuin mahdolliset ravitsemuslisäaineet, jotka voivat vaikuttaa voimakkaasti terveyteen. Useimmissa eläinlääketieteellisissä toimistoissa kysyy myös, ja minkä tyyppisiä kirppu- ja/tai punkkien ehkäisylääkkeitä annetaan, etenkin kun otetaan huomioon kirppu- ja punkkien siirrettyjen sairauksien lisääntyminen monilla maan alueilla.

Vaikka tavanomaisesti puhuvat asiakkaat käyttävät usein ajankohtaisia ​​torjunta -aineita, kuten etulinjaa ja/tai etuja, monet kokonaisvaltaisesti suuntautuneet eläinlääkärit käyttävät myös paljon luonnollisempia vaihtoehtoja, mukaan lukien ajankohtaiset eteeriset öljyt ja elintarvikelaatuiset pitoa. Muihin historian tärkeisiin osiin sisältyy kaikki jano-/virtsaamismuutokset, ruokahalu tai käyttäytyminen, samoin kuin jos erilaisissa elinjärjestelmissä, mukaan lukien ruuansulatuskanavien oireet, hengitysteiden merkit, sekä kaikki nivel- tai selkäympäristöt, sekä nivel- tai selkä ongelmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *