Punta on liian nirso siitä, kuka voi pelastaa koiran – kuka kärsii?

Koiran adoptiotapahtumassa viime kuussa West Fargossa, N.D., Bismarckin, N.D.

Näiden koirien piti päästä pois punnan nopeasti tai heidät “lopetetaan”, hän sanoi. Hän kuvasi molemmat koirat erittäin suloisina ihmisten ympärillä.

Vapaaehtoinen jatkoi, että nainen oli kiinnostunut yhdestä pitbullista, mutta naisen taloudenhoitomenetelmä olisi hieroa koiran nenää kaikissa “onnettomuuksissa” ja “lähettää koiran ulkopuolelle”.

Punnan vapaaehtoinen kertoi hylkäävänsä tämän naisen tarjouksen ottaa koiran. Ei enempää kysymyksiä.

Myöhemmin sain selville Fargon 4 Luvin kautta, että ainakin yksi näistä kahdesta koirasta – ”Molly” – tapettiin, koska “kukaan” ei pelasta häntä. En ole varma, mitä toiselle koiralle tapahtui.

Tiedän, että koiran nenän hankaaminen hänen omassa pissallaan ei ole tehokkain taloudellinen menetelmä. Mutta tiedän myös, että jotkut aikuiset – useimmat heistä rakastavat koiranomistajia – todella uskovat, että näin sinä housrain. Ja katsotaanpa, että Bismarckin kaltaisessa jonkin verran maaseutuyhteisössä ”napsauttajakoulutus” ei ole aivan normi. Ja se on ok.

Ehkä nainen, joka astui eteenpäin ottamaan yhtä pitbullista, ei olisi tarjonnut turvallista ympäristöä koirasta muista syistä. Tai ehkä Molly oli niin koira aggressiivinen, että harvat ihmiset olisivat päteviä ottamaan hänet.

Epäilen sitä.

Enemmän kuin todennäköistä, tämä mahdollinen pelastaja olisi voinut tarjota hyväksyttävän sijaiskodin Mollylle tai jopa adoptiokodille.

Sen sijaan Molly on nyt kuollut, eikä kenenkään tarvitse huolehtia hänestä.

Jos tämä punta ei ollut niin nirso siitä, kuka voi pelastaa koiran, Molly olisi silti elossa. Mietin kuinka monet muut astuivat eteenpäin pelastaakseen yhden näistä koirista vain hylätäkseen.

Jos alueelliset eläinsuojat ja pelastusryhmät tekisivät paremman työn saadakseen eläimet kodeihin, yksi heistä olisi voinut ottaa ylimääräisen punnan koiran, kuten Molly.

Jokaisella koiralla on koti.

Lepää rauhassa, tyttö.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *