Koirani on paras koira

Vaikka voin hienovaraisesti kerskata koirani julkaisusta postitse, sanon harvoin tasaisesti sanomalla – ässä on paljon parempi kuin muut koirat.

Osa tästä johtuu johdonmukaisesta koulutuksestani, koirani kanssa vietetystä ajasta. Suuri osa siitä on, koska Ace on hyvin keski -ikäinen ja rauhallisempi.

Enimmäkseen minulla onni.

Kun tulen yhtä hyvin kuin koko päivän, ässä on rauhallisesti koiran sängyssä. Hän ei koskaan pureskella tai edes koskettaa mitään, mikä ei ole hänen. Hän ei kiivetä sohvalle tai sänkyyn. Hän ei torjuta surffaa.

Jos hänet kutsutaan ratsastamaan, hän katkaisee minuun, suuntaa matala, hännän heiluttaminen.

Kun ässä ratsastaa autossa, hän pysyy takapenkillä mitä tahansa. Jos suoritan asioita, palaan aina takaisin hänen luokseen käpristyneenä ja unessa ihanteellisena, missä jätin hänet.

Jos hän odottaa ajoneuvossa kävellessään muita koiria, hän ei koskaan haukku. Muilla koirilla ei ole käsitettä, joka hän on edes siellä, nauttivat meistä kävelemässä.

Olen riippuvainen koirastani kaikkien muiden koirien – koiranpentujen, pienten koirien, reaktiivisten koirien ympärillä. Hän on ollut niin hyödyllinen muiden koirien seurusteluissa, joilla muuten ei olisi koiran kavereita leikkiä. Ace on todella paras kaveri monille. samoin kuin hän on minulle paras kaveri.

Jos koira on aggressiivinen, Ace osaa vastata. En osoittanut hänelle tätä. Hän vain tietää.

Jos koira todella tekee kohtauksen – ehkä keuhko ja snarling – ehkä – ässä heiluttaa vartaloaan ja kääntyy minuun.

Olen riippuvainen ässäistä kaikkien muiden eläinten ympärillä.

Hän on lempeä kissani kanssa, antaen heille slobbery “suukkoja”, kun se kehotetaan. Jos kissa haluaa, että sängyn ässä käyttää, hän liikkuu kohteliaasti lattiaan.

Voisin toivottaa tervetulleeksi minkä tahansa tyyppisen pienen eläimen talomme ja ässä hyväksyisi sen perheenä. Koirani otti vastasyntyneen pupun yhden kevään. Hän kantoi sitä minulle ja pani sen alas – ei puhkaisuhaavoja, ei vammoja. Pupu, peitetty drooliin, hyppäsi pois.

Ace Sniffs ei kuitenkaan tappaa rupikonnaa, hämähäkkejä tai sirkut.

Jopa silloin, kun musta karhu vaelsi vanhempieni pihan yli Wisconsinissa, ässä seisoi juuri siellä pitäen tennispallonsa. Heidän Springer -spanieli ajoi karhun pois.

Ace hyväksyy mielellään suoran silmän, joka ottaa yhteyttä pieniltä lapsilta, korvan hinaajien, nenäpokien ja koko kehon halausten kanssa. Myös hän antaa koiranpentujen puremaan hänen vitsinsä ja käpristyä hänen vieressään sängyllään.

Komennossa koirani heittää takaisin päänsä ja päästää ulos vedetyn eteläisen Hound Dogin ulvon. Hän “laulaa” minuutti kerrallaan.

Ilman talutushihnaa koirani ei pakene.

Koirani kääntyy yli. Puhua. Indeksoi. Twirl. Varmuuskopioida.

Koirani nukkuu mielellään klo 10.00 asti.

Ace voi paeta kuolaansa seinillemme, selvästi pääni yläpuolella.

Koirani voi uida koskettamatta maata yli tunnin ajan. Hän haluaa myös käpertyä veneeseen, nenää ilmassa, haistaen mitä tahansa koirien tuoksua.

Ace menee 6 mailin juoksulla tai koko päivän retkeilymatkoilla, mutta hän voi myös mennä päivinä ilman liikuntaa ja pysyä rauhallisena. Hän ei ole koskaan valitettu.

Koirani on kaikki mustaa paitsi harmaankuoneen, valkoisen smokkien sekä valkoiset varpaat. Hänen valkoisissa varpaissaan on mustia pisteitä.

Hän on musta laboratorio, johon on täydennetty jonkinlainen (laiska) koiraa ja kenties osoitinta, rentoutuneena, mutta innostunut jatkamaan kaikenlaista ulkoseikkailua.

Hän asuu saadakseni minut onnelliseksi, tunnistamaan, pitämään hauskaa ja päätyivät kavereiksi jokaisen elävän olennon kanssa. Hän rakastaa ketään, joka puhuu hänelle, etenkin jos heillä on vielä ruokaa tai vielä parempaa, tennispalloa.

Ace on sileät, silkkiset korvat ja sileä turkki. Rakastan tarkalleen kuinka näet lihakset hänen selkänsä ja jalkojensa varrella. Rakastan hänen valkoisia hampaita. Rakastan nenäni puristamista hänen päähänsä ja suudella sitä matalaa pistettä hänen silmiensä välillä. “Olet hieno poika, ässä.”

Hän näyttää toivottavan halaukseni ja hölynpölyni. Hän haluaa saada silmän ottamaan yhteyttä, kun ihmiset puhuvat hänelle. Hän yrittää linkittää ihmisiin, istua lähellä, nuolla kasvot, etsiä huomiota. Hän on piiskannut hännänsä niin vaikeaa, että hän on todella leikannut sen auki muutaman kerran.

Ace istuu, pysyy niin ja tulee, kun sitä kutsutaan luotettavasti ja innostuneemmin kuin minkäänlaista muuta koira, jonka olen tavannut. Olen tavannut vain yhden tai kaksi, että kantapää on parempi.

Hän ei ole koskaan murtunut minua kohtaan, vaikka olen menettänyt malttini samoin kuin huutanut häntä tekemättä mitään väärin – useaan otteeseen.

Kun kävelemme kävelylle, hän rakastaa kiivetä leikkikenttävarusteisiin, hyppää keinujen yli, ajaa liukuja alas, indeksoida tunnelien läpi ja ylittää siltojen. Etsin häntä kävelemään, aidat puhdistaa, piknikpöydät hypätäkseen, lumipankit kilpailla sekä muovipulloja kuljetettavaksi.

Ace ei osaa proomua edessäni portaita, samoin kuin en yleensä suvaitse talossa juoksua tai pelaamista. Hän tietää, että on hyväksyttävää valehdella ihanteellista, missä matto kohtaa linoleumin, mutta ei laittaa yhtä varpaista keittiöalueelle syömisen aikana.Ace hakee vaistomaisesti tai tuo jotain – työskentelemme ”oluen” parissa, jotta Mutt voi todella olla funktio?

En ymmärrä minkäänlaista muuta koiraa, joka tuo jääpalan ympärille, heittäen sitä pakkomielle minulle, kun meillä ei ole tennispalloa. Se on tavallaan kiusallista koirapuistossa.

Mitä vanhempi hän saa, sitä enemmän arvostan joka sekunti koirani kanssa.

Huomaan hänen pitkät huokauksensa päivän päätteeksi, kynsien äänen lattialle, tapa, jolla hän naarmuttaa kaulustaan ennen kuin hän murtuu “pysy” tapaan, jolla hänen silmänsä noudattavat jokaista liikettäni, tapaa, jolla hän tarttuu Hänen nenänsä lumessa ostaa haistaa jotain upeaa.

Ace on erittäin suuri poika.

Ole hyvä ja jaa minulle tarinasi parhaasta koirastasi koko maailmassa.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *