Ovatko pelastusryhmät samoin kuin turvakoteja kastroivia koiranpentuja myös nuoria?

Haluan puuttua pariin ongelmiin ja aloittaa totuudenmukaisen keskustelun myös nuorten pentujen kasvattamisesta.

Minun huolenaiheeni ovat:

1. Kuinka nuori on myös nuori spay tai neutraali pentu?

2. Ovatko pelastusryhmät ja turvakotit, jotka tekevät parhaan vaihtoehdon spaying ja neutratiiviset pennut, jotka ovat jopa 8 viikon ikäisiä?

Saan ensin näkemykseni menetelmästä, mutta jaa myös omasi.

Ja ole hyvä ja ole kiltti kaikista muista kommenteissa. Tämä Mutt toivottaa tervetulleeksi erilaisia ​​mielipiteitä, mutta ei julmia kommentteja.

Ovatko pelastusryhmät myös nuoria pentuja?

Mielipiteeni: Kyllä.

Koiran spaynaamiseen tai kasvattamiseen on sekä 8 viikon ikäisen koiran spaying tai kastrointia varten, mutta uskon, että mahdolliset terveys- ja hyvinvointiranat ovat suuremmat kuin mahdolliset edut.

Ymmärrän, mistä pelastukset ja turvakotit ovat lähtöisin. Jos kastelet 8 viikon ikäistä koiranpentua ennen kuin hän adoptoidaan, hän ei voi kasvattaa.

Itse mahdollisena adoptoijina haluaisin tehdä oman päätökseni siitä, milloin spay tai neutraalit adoptoitu koiranpentu, kun hän on kuultu eläinlääkärin kanssa.

En halua pelastusryhmää tekevän päätöksen minulle. Haluan parasta tehdä parhaan päätöksen omasta koirani tai koiranpennusta.

Vaikka vähemmän kodittomia koiria ratkaisi paljon ongelmia, älä pelasta ryhmiä ja koiranomistajilla on velvollisuus tehdä parhaat vaihtoehdot koirille tai pentuille suoraan edessämme?

Anna minun ymmärtää mitä ajattelet. Ovatko turvakotit ja pelastavatko spaying sekä kastraatiopentuja myös nuoria?

Onko sinulla minkäänlaista tyyppiä omaa koiranpentua pelastusryhmästä tai turvakodista? Oliko tuo koiranpentu jo spayed tai kastroitu? Saitko asiasta minkäänlaista valtiota? Sekä välit?

Tässä vaiheessa muutama teistä voi miettiä sekä spayingin ja kastrointin mahdollisia terveys- ja hyvinvointirankoja. Olen kirjoittanut kokonaisen julkaisun sekä spayingin ja kastraation haittojen ja haittojen kanssa, mutta teen hienointa tiivistää siitä vähän:

Koiranpennun tai koiran spaying- tai kastraatiohyödyt

Tiettyjen ruumiinosien poistaminen vähentää koiran tiettyjen sairauksien riskiä.

Jos kastelet uroskoiraa, hän ei aio saada kivessyöpää.
Jos poistat naiskoiran kohtu sekä munasarjat, hän ei aio perustaa munasarjasyöpään tai tartunnan saaneen kohtuun (Pyometra).
Ilman munasarjoja hän ei pysty tuottamaan estrogeenia, joten hänen rintasyövän vaara vähenee. Tästä on paljon lisätietoja Ted Kerasote -kirjassa ”Pukkan lupaus: Pysähdys pidempään koirille (jotka sinun pitäisi lukea).

*Jos sinulla on juuri uusi koiranpentu, lataa Mutt on täysin ilmainen koiranpentuopas! Klikkaa tästä

Pennun tai koiran spaying- tai kastrointirakenteet

Koiran sukupuolielimien poistaminen voi johtaa tiettyjen syöpien sekä muiden terveys- ja hyvinvointikysymysten parantuneeseen vaaraan.

On olemassa paljon esimerkkejä, mutta täällä on kuitenkin joitain:

Los Angelesin eläinlääkärin tohtori Jeff Werberin, haastatellun Los Angelesin eläinlääkärin tohtori Jeff Werberin saaman luusyöpään. Tämä johtuu siitä, että sukupuolihormonit voivat auttaa luun syöttäjien ehkäisyssä, samoin kuin lukuisat eläinlääkärit, jotka nyt viittaavat odottamaan spay- tai neutraalien suurten rodun koirien odottamista, kunnes ne ovat yhden vuoden ikäisiä.
Kultaisia ​​noutajia koskevassa tutkimuksessa miehet kastroivat ennen 12 kuukautta kolme kertaa todennäköisemmin lymfosarkoomaa. (Lisätietoja tästä tutkimuksesta täällä)
Täydellinen sama tutkimustutkimus havaitsi myös ennen yhden vuoden ikäisiä uroksia, jotka olivat kaksinkertaisesti todennäköisemmin lonkan dysplasia.
Kerasoten mukaan spayed ja kastroitu koirat repivät paljon todennäköisemmin ACL -arvonsa “Pukkan lupauksessa”.
Heidän virtsarakon syövän vaara kasvaa, Kerasote kirjoitti. Ja spayed -naiset ovat paljon todennäköisemmin kuin ehjät naiset, joilla on virtsainkontinenssi.
Naisten rottweilerien tutkimuksen tutkimuksessa todettiin, että 6 -vuotiaana spaydoituja koiria oli 4,6 kertaa todennäköisemmin verkossa 13 -vuotiaita kuin nuoremmassa iässä (enemmän tässä).
Vizslas -tutkimuksessa, joka käsittelee minkä tahansa tyyppisissä iässä muokattuja koiria, tohtori Karen Beckerin mukaan mastosisyövän, lymfooman ja muiden syöpien luomista. (Täysi tutkimus täällä)

“Ei vaadita olemaan eläinlääkäri tai fysiologi epäillä, että hormonia tuottavien elinten poistamisella on syvällinen vaikutus kehon fysiologiaan”, sävelsi tohtori Patricia McConnell hänen blogissaan hihnan toisessa päässä.

Estrogeenit vaikuttavat aivoihin, luihin, ihoon, hiuksiin, virtsatie-, sydän- ja verisuoniin, limakalvoihin sekä lantion lihaksiin, hän kirjoitti. Keseissä luodut androgeenit ovat toiminto lihasmassassa ja luuston kehityksessä.

Huomaa, että ASPCA: n kaltaiset asianajajaryhmät sanovat, että se on riskitöntä spay-, neutraalien pentuja sekä 8 viikon ikäisiä pentuja, samoin kuin siellä paljon pelastusryhmiä, turvakoteja ja koiranomistajia Valitse heidän tiedot.

Joten minkä ikäisen ikäisen pitäisi kastroida?

Jokainen koira on yksityinen ja voi käsitellä erilaisia ​​terveys- ja hyvinvointivaaroja, jotka perustuvat rotuun, genetiikkaan ja muihin tekijöihin.

Mikä on hienoin yhdestä koirasta tai koiranpennusta, ei välttämättä ole hienoin toiselle. Jokaisen koiran omistajan on tehtävä paras päätös omasta koirastaan ​​kuultuaan eläinlääkärin kanssa.

Henkilökohtaisesti haluaisin odottaa samoin kuin koiranpentu tai kastroitu, kun hän on vähintään vuoden ikäinen, ja minulla oli mahdollisuus kypsyä, etenkin jos pentu on iso rotu. Se ei kuitenkaan tarkoita, että se on kaikkien koirien paras päätös.

Mikä ikä spay tai neutraali weimaraner?

Lisäsin Weimaraner -koiranpennun kotitalouteen vuonna 2016, samoin kuin päätin saada hänet kastroitumaan, kun hän oli 10 kuukauden ikäinen kuultuaan hänen kasvattajansa että eläinlääkärimme.

Päätöni, että Weimaraner kastroi 10 kuukauden kuluttua:

Koska se pystyy vuorovaikutukseen sosiaalisesti koiran päivähoitolaitoksessa, jota käytimme tuolloin. He tarvitsivat nostettavat uroskoirat.
Kastionetut uroskoirat osoittivat aggressiota Remyn suhteen alueellisella koiran rannalla niin kuin olin huolissani siitä, että sillä voi alkaa olla epäsuotuisa vaikutus Remyn omaan käyttäytymiseen.
Remy hyppäsi koiran sängyt talossa ja toisinaan hyppäsi minua. Nämä tottumukset pysähtyivät heti, kun saimme hänet kastroitumaan.
Toivoin todella olevan pieni mahdollisuus, että hän olisi hieman paljon rauhallisempi ja toimivampi, jos hänet kastroituu. Yllätys, tällä ei ollut mitään vaikutusta. Kenttäkasvatut weimit ovat kenttäkasvatettuja weims!

Joten ihannetapauksessa haluan, että olisin odottanut hiukan pidempään, mutta se toimi hienosti.

Mikä ikä spay tai neutraaliin laboratoriopentu?

Meillä on juuri mieslaboratoriopentu, samoin kuin ihannetapauksessa, että en haluaisi saada häntä kastroituna minkäänlaista terveyttä ja hyvinvointia koskevia syitä. Laboratoriot ovat alttiita yhteisille kysymyksille ja RIP: lle ovat mieluiten aktiivinen koiran, joka sisältyy ketteryyteen, metsästykseen ja juoksemiseen. (Vaikka hän on melko rauhallinen, käytännössä laiska, pentu!)

Olen käytettävissä laboratoriomme kastrointiin, jos hänellä alkaa olla käyttäytymisongelmia, kuten aggressiota, äärimmäistä hyppäämistä tai merkintää talossa.

Uskon kuitenkin, että suuria sosiaalistuksia ja koulutusta voidaan välttää nämä kysymykset. Aika kertoo.

Minulla ei ole ongelmia kasvatusongelmia käyttäytymisongelmista, jos se on hienointa, mutta ihannetapauksessa voimme odottaa, kunnes hän on vähintään 12 kuukauden ikäinen tai jopa 2 -vuotias.

Päivitän tämän julkaisun, kun aika tulee.

Olen kiitollinen siitä, että nykyinen käyttämämme koiranhoito ei tarvitse uroksia kastraloida ostokseen vuorovaikutukseen sosiaalisesti niin kauan kuin ne osoittavat, että ne ovat käyttäytyviä hyvin, aivan kuten minkä tahansa muun tyyppisen koiran. He eivät laita kahta ehjää miestä yhteen, joten se sisältää hiukan paljon enemmän heidän puolestaan ​​ja arvostan heidän ponnistelujaan.

Entä jos koiranpentu olisi jo kastroitu 8 viikon ikäisenä, kun sait hänet?

Jos omaksuma koirasi oli jo kastroitu, kun hän oli 8 viikon ikäinen, älä huoli.

Onko koiran spayoitu vai kastroitu vai ei, missä iässä on vain yksi elementti koiran elinaikanaan ja hyvinvointiin. Pentusi tulee todennäköisesti hyvin!

Ovatko pelastusryhmät väärin neutraalien koiranpentuja 8 viikon ikäisinä?

Pelastusryhmät tekevät edelleen mitä haluavat, kuten heidän pitäisi. He ovat riippumattomia ryhmiä, joiden pitäisi tehdä omat päätöksensä.

“Pelastuspentuille” on niin uskomattoman suuri kysyntä nyt parhaiten, että adoptiot jatkavat vuorausta niin paljon kuin omaksuvat heidät riippumatta siitä.

Esimerkiksi San Diegon pelastusryhmät veloittavat 700 dollaria sekoitettujen rodun pelastuspentuista, samoin kuin adoptoijit eivät lyö silmää.

Olen ollut näissä tapahtumissa vapaaehtoisena ja nähnyt tämän omilla silmillä. Pennut omaksutaan käytännössä heti.

Ne meistä, jotka eivät halua koiranpentujamme, jotka on muokattu niin aikaisin, on mahdollisuus mennä kasvattajalle tai muualle.

Toivon silti, että paljon enemmän näistä ryhmistä harkitsee yksityisten koiranpentujen tulevaa terveyttä ja hyvinvointia sen sijaan, että työnnetään kaikkien koiranpentujen varhaista sterilointia.

Yksi yleinen menetelmä on tarvita koiranpentuja maksamaan palautettavan spay/neutraalin talletuksen sopimuksella, että he spay/neutraalit koiranpentua, kun ikä on sopiva.

Pidän siitä lähestymistavasta. Se on mitä muutama ryhmä teki, kun asuin Fargossa, n.d., samoin kuin setoimi hyvin. Se menee pitkä menetelmä, kun pelastus ja turvakotit luottavat käyttöönottajiin parhaan asian tekemiseen. Monet ihmiset viittaavat hyvin hyvin kuin todella kokeilevat parhaansa.

Mutta riittävä minulta …

Mitä uskot varhaisesta spayingista ja koiranpentujen kasvattamisesta?

*Ole kiltti kaikille toisille kommenteissa. Kiitos sinulle!*

Muita erinomaisia artikkeleita tästä aiheesta:

Syyt olla spay ja neutraali (blogini)
Onko spaying/kastralointi terveellisimmän vaihtoehdon koirilleni? (blogini)
Lopeta vain kasvatus, kunnes kilot ovat tyhjiä (joitain ajatuksia koirista)
Lemmikkieläinten ylikopulaatio myytti (blogini)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *