Päivä kissanhoitajan

tämän päivän vierasjulkaisun elämässä on Renee Austin. Renee on Whimsy Catsin, Pohjois -Virginian ensi -illan kissan istumapalvelun omistaja. Hienot kissat keskittyvät kissoihin, jotka vaativat erityistä hoitoa, kuten lääkityksen, nesteiden tai insuliinin, vanhempien kissojen, leikkauksen jälkeisen hoidon ja enemmän.

Kellonaika on klo 5.30 samoin kuin minä juuri nyt kääntämällä autot ja kuorma-autot tielle, suuntautuen pohjoiseen muutaman mailin ajan aamunkoittoa edeltävällä sumulla, hidastuen ajoittain tien varrella viipyvälle hirvieläimelle, kuten samoin kuin kääntyä itään liittyäkseen pisteitä muita autoja ja kuorma -autoja matkalle kaupunkiin ja sen ulkopuolelle. Minulle ilmenee, että voi olla vain kourallinen muita autoilijoita, jotka ovat yhtä iloisia kuin minun on oltava heidän menetelmänsä työskennellä. Itse asiassa on aikoja, jolloin kysyn, pitäisikö minun ehkä maksaa etuoikeudesta. Asiakkaani ovat sekä anteliaita ja ystävällisiä heidän mittaamattomassa arvostuksessaan tarjoamilleni palveluista-ja he pilaavat minua. Asuin niille, jotka haluavat lomalle tai vaatimuksen matkustamisesta töihin tai joudun poistumaan kaupungista kotitalouden hätätilanteeseen. Nautin siitä, mitä he arvostavat paljon, kun he ovat poissa, lieventäen jonkin verran, rasitusta jättää arvokkaat. Olen kissanhoitaja, samoin kuin välitän ‘turkista’ ja ‘turkista’ erittäin loistavista ihmisryhmistä.

Aivan ensimmäinen pysäkki on finaali tälle asiakkaalle. Tapa; Istu askeleella aivan oviaukon sisällä ja tervehdi kaikkia, kun he parvivat ympärilläni, siristuvat ja pensaat (se on yksi valtava ryhmä turkista), sitten keittiöalueelle valmistautuakseen sekä palvelemaan meluisaa aamiaista, Lisäämällä eilen eläinlääkäriin valitsemani lääkkeitä. Seurataan ruokailijoita tutkiessani ‘poistumisluetteloa’ sekä taloudenhoitoa täydentämistä, teen nopeaa ruokkia, vettä ja lasken myös luonnonvaraisten kissojen bit -nenät, jotka odottavat myös talon takana olevassa nurmikossa, samoin kuin talon takana, samoin Siirry sitten takaisin varmistaaksesi, että mikä tahansa on kunnossa. Tähän tiettyyn taloon nähtyihin on kuulunut kaatuneita lamput sekä tyynyt, osittain syötetty leivän leipä, joka vedettiin olohuoneeseen, lattialle hajallaan olevien kissanpullojen pullot, silputtua paperipyyhkeet-kaikki erittäin aktiivisten antiikkien vuoksi ‘ Hive ‘ilahtuneista kissoista. Ihannetapauksessa kaikki, mikä on edelleen siistiä, kun ‘äiti’ saa kotiin. Ennen lähtöä aaltoin hyvästit bit-naiselle, joka piiloutuu työpöydän alle, samoin kuin sitten jokaiselle muille, yhteensä kahdeksan, hiipiä sekä puristuksia sekä lopullista, täydellistä kerran. Täällä ikäryhmät lajikkeet useista kuukausista 18 vuoteen ja sisältävät jalustat, monenlaisia ​​värejä sekä hahmoja sekä tarpeita sekä uskomattoman kissan energian huopa. He ovat kokoontuneet suureen valokuvaikkunaan, nauttien, kun kävelen pois ajotieltä.

Olen palannut autoihin ja kuorma -autoihin, joissa kissan turkki pyörii edelleen ympärilläni sekä virne, joka kulkee korvasta toiseen. On aika erittäin pitkälle ajomatkalle seuraavalle asiakkaalleni, samoin kuin tällaisen poikkeuksellisen alkamisen jälkeen, olen valmis.

Se on täsmälleen sama tervehdys täältä samoin kuin nurisee. Simson nojaa minua vastaan ​​ja katselee silmiäni valmistellessani hänen insuliiniaan ja lääkitystä, samoin kuin minun on vain lopetettava ja hyväksyttävä hänet. Hengitän syvään, pidän sitä samoin kuin häntä, samoin kuin sitten kaiken huokauksen. Tuossa tarkoituksellisessa toiminnassa kehoni ja mieleni ovat täysin rento. Tästä syystä ajaan viisitoista mailia normaalin lajikkeen ulkopuolelle löytääkseni täältä. Hänen nuorempi sisaruksensa on toipunut viime yönä, kun istuin hänen kanssaan kellarissa, kun hän piiloutui kovista ukkosta. Hän odottaa leikkipaikassa, hän valitsee aamu-aterian jonkin aikaa. Pelaamme hiukan enemmän, kun hän valvoo siivousta samoin kuin sitten kolme halaamista ja halata. En näe heitä jälleen muutaman kuukauden ajan, joten viipyn. Kun suuntaan ovea, katson taaksepäin samoin kuin näen, pahoillani, että Sabrina on palannut hänen paikalleen … toivoen.

Jokainen pysäkki noudattaa samanlaista rutiinia; Tasapaino tehokkuuden sekä yksityiskohtien sekä nautinnon sekä kiintymyksen välillä. On muistiinpanoja, lääkkeitä, lähtötarkastuksia, talon puhdistusluetteloita, desinfiointia, jotka kaikki tarvitsevat keskittymistä ja jatkuvaa arviointia. samoin kuin jokaisella kodilla on erityinen virtaus ja ominaispiirteet, samoin kuin bit -viisikäs ”asiakkaat”. Asiakkaiden välillä kutomalla liikenteellä, ohjaamalla varmuuskopioiden ympärille, tutkimalla aina viimeksi katsottavia yksityiskohtia varmistaakseni, että en ole ohittanut askelta, samoin kuin psykologisesti harjoittelemalla sitä, mitä seuraavassa tapahtuu.

Työskentelen pääasiassa kissojen kanssa, joilla on erityistarpeita sekä kroonisia sairauksia, joten sen lisäksi, että minulla on kyky tarkistaa heidän yksityiset tarpeet ja mieltymykset, minun on myös kyettävä virittämään heidän käytöksensä että asennon , enjnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *