Kuusi terveellistä käytäntöä, joiden avulla vuoden 2016 on tyytyväinen vuosi kissoillesi

, vaikka monien uudenvuoden päätöslauselmat hylätään kuukauden kuluessa niiden tekemisestä, uusi vuosi on hyvä aika aloittaa tuore ja luoda joitain terveellisiä tapoja. Seuraava 6 harjoittelua pitää kissasi tyytyväisinä ja terveenä paitsi muutaman viikon, myös loppuelämänsä ajan.

1. Ruoki laji sopiva ruokavalio

Ravitsemus on perusta hyvälle terveydelle. Kissat ovat velvollisia lihansyöjiä ja ne tarvitsevat lihaa menestyäkseen. Jos et vielä ruoki raakaa tai viljatonta purkitettua ruokavaliota, harkitse tämän tekemistä, jolloin vaihdat. Kissasi kiittävät sinua siitä. Löydät runsaasti tietoa kissan ravinnosta, mukaan lukien suositukseni, parasta täällä tietoisella kissalla.

2. Pidä kissasi hampaat terveinä

Hammashoito on yleisimmin diagnosoitu terveysongelma kissoille, ja jos ne jätetään hoitamatta, voi johtaa suuriin terveysongelmiin, mukaan lukien sydämen, munuaisten ja maksasairauden. Paras tapa välttää hammaslääketieteen sairaus on harjaamalla kissan hampaita, eikä se ole niin vaikeaa kuin luulet saavan kissan tottumaan tavalliseen harjaukseen.

3. Säännölliset eläinlääketieteelliset tarkistukset

Amerikan kissan asiantuntijoiden yhdistys suosittelee vähintään vuosittaisia ​​hyvinvointikokeita kaikille kissojensa kissan elämänvaiheen ohjeissa. Puolivuotiset hyvinvointitutkimukset voidaan osoittaa vanhemmille kissoille ja kissoille, joilla on toistuvia terveysongelmia. Terveydentilassa olevat muutokset voivat tapahtua lyhyessä ajassa, ja siihen mennessä, kun kissat osoittavat oireita, sairaus voidaan jo edistyä vaiheeseen, jossa hoito on paljon monimutkaisempaa ja paljon kalliimpaa.

4. Rikastuttaa kissasi ympäristöä

Heidän ytimessä kissat ovat edelleen villieläimiä, ja vaikka olemme kutsuneet heidät koteihimme jakaaksemme elämäämme, emme voi odottaa heidän luopuvan kokonaan kaikista vaistoistaan. Meidän on tarkasteltava asuintilaa kissan näkökulmasta ja tarjottava ympäristö, joka pitää ne stimuloiduissa. Kun kissojen tarpeita ei tyydytetä, ne stressaantuu, ja tämä jännitys osoittaa tyypillisesti käyttäytymiskysymyksiin, kuten sopimatonta eliminaatiota, naarmuuntumista ja aggressiota muihin kissoihin ja jopa kotitalouden ihmisiin. Kissojen tarpeiden mukauttaminen on välttämätöntä varmistaakseen, että ne ovat tyytyväisiä ja terveitä.

5. Opi niin paljon kuin pystyt kissan terveydestä

Mitä paljon enemmän tiedät kissan terveydestä, sitä parempi kissasi tulee olemaan. Kissasi eläinlääkäri on monia olennainen terveystietosi lähde, mutta älä pelkää kysyä omia kysymyksiä tai tutkimuskysymyksiä. Olemme ylpeitä siitä, että tuodaan sinulle hyvin tutkittuja, ajankohtaisia ​​tietoja kissan terveydestä, ravinnosta ja käyttäytymisestä, toivomme, että teet tämän sivuston säännöllisen pysäkkin kaikille kissan terveystietoihisi. Parempaa vielä, tilaa päivittäiset päivitykset, jotta et koskaan unohda mitään!

6. Auta kissoja, jotka ovat vähemmän onnekkaita kuin oma

Vaikka haluaisimme pystyä, emme voi pelastaa kaikkia kotia tarvitsevia kissoja, mutta on asioita, joita voit tehdä auttaaksesi vähemmän onnekkaita kissoja, lahjoittamalla rahaa suosikki suojaan, kissojen edistämiseen Paikallinen pelastus, vapaaehtoistyöaikaan turvakotiin, jotta kissat saavat rakkautta ja huomiota.

Täällä vuoteen 2016 on kissasi ja sinulle onnellisin ja terveellisin vuosi!

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
1. Ruoki laji sopiva ruokavalio
2. Pidä kissasi hampaat terveinä
3. Säännölliset eläinlääketieteelliset tarkistukset
4. Rikastuttaa kissasi ympäristöä
5. Opi niin paljon kuin pystyt kissan terveydestä
6. Auta kissoja, jotka ovat vähemmän onnekkaita kuin oma

Saatat myös pitää:
5 uudenvuoden päätöslauselmaa onnellisille, terveille kissoille

7 ehdotusta terveelliselle, tyytyväiselle uusi vuosi kissoille ja heidän ihmisille

Tee vuodesta 2018 onnellinen, terveellinen vuosi sinulle ja kissallesi

«2015 Review: 5 Monta suosittua kissan elämäntapaviestiä
Erityinen alennus tietoisille kissanlukijoille: Hanki 15% kaikista kissapuista PET -puutaloista »

2 kommenttia 6 terveellistä käytäntöä, jotta vuoden 2016 on tyytyväinen vuosi kissoillesi

Paul & Bri sanoo:

7. tammikuuta 2016 klo 13.21

Upeat päätöslauselmat! Työskentelemme ahkerasti pitääksemme ne paljon enemmän kuin kuukauden? On aina välttämätöntä muistaa, että pienet kaverimme ovat osa perhettämme. Sellaisenaan ne ovat loistavan hoidon ja huomion arvoisia. Kiitos, että muistutit kaikkia vastuistamme kissanomistajina. tyytyväinen uuteen vuoteen?

Vastaa

Sue Brandes sanoo:

4. tammikuuta 2016 klo 15.44

Nämä ovat kaikki loistavia käytäntöjä pitääkseen.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän sivuston tietojen keräämisestä
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *