Kuinka lemmikkikoirani käveleminen muutti elämääni

, syleilin lemmikkikoiran ässä seitsemän vuotta sitten.

Ennen kuin omistin koiran adoptoinnille, ymmärsin, että kävelen sitä lemmikkikoiraa joka päivä riippumatta siitä.

Se oli osa epävirallista sopimusta.

Ja tietysti en tarkoita “pottataukoa” kävelemään samoin kuin takaisin. Ilmoitan kävelyn! Kuten vähintään 20 minuutin liikunta, yleensä paljon enemmän.

Ace oli 12 kuukauden ikäinen, kun omaksuin hänet. Syvällä hän oli rauhallinen koira, mutta pinnalla hänellä oli paljon hullua, pent-up-energiaa. Äitini ja valitsin hänet alkuperäisen omistajan talosta ja otin hänet kävelylle ennen kuin edes pääsimme asuntoon. Sen lisäksi, että otin hänet vielä yhdelle kävelylle myöhemmin iltapäivällä.

Kävely oli menetelmä saavuttaa uusi lemmikkikoira

Mutta tunnustan, että muutama teistä ei ehkä ole täsmälleen samassa veneessä.

Et kävele lemmikkikoiraa joka päivä tai edes ollenkaan.

Se on okei.

Lemmikkikoiran käveleminen joka päivä on normaalia. Se ei tee sinusta köyhää lemmikkikoiran omistajaa. Se osoittaa kuitenkin, että haluat ehkä ajatella muutosta.

[QUOTE_CENTER] ”Lemmikkikoiran käveleminen joka päivä on normaalia. Se ei tee sinusta huonoa lemmikkikoiran omistajaa. ”[/QUOTE_CENTER]

Tänään kävelen (tai juoksen) lemmikkikoirani kanssa joka päivä, koska nautin siitä. Saatamme unohtaa päivän tai kaksi, jos hän on väsynyt, mutta useimmiten kävelemme vähintään 20 minuuttia joka päivä.

Ace on muuttanut kuka olen.

Minun ei tarvinnut muuttaa sitä, kuka olin ostamassa omaksuakseni lemmikkikoiran tai aloittaakseni koiran kävelyä.

Mutta niin omistaminen ja lemmikkikoiran käveleminen muutti minua.

Näin juuri niin lemmikkikoirani käveleminen muutti minua:

1. Se paransi henkistä ajattelutapaa.

Käytin tuntemaan itseni usein köyhäksi. Olisin masentunut ja väsynyt. En edes tunnistanut sitä vasta vuosia myöhemmin, mutta lemmikkikoirani käveleminen muutti sitä heti.

2. Se antoi minulle aikaa pohtia.

Kun kävelen lemmikkikoiraani, en käytä kuulokkeita. En tarkista sähköpostia tai tekstejä. Minun aika on ajatella. Se auttaa minua olemaan paljon järjestäytyneempi, paljon luovampi, paljon rento. Olen yksin luonnossa (tai esikaupungissa) ajatuksiani ja koirani kanssa. Se on erittäin vapauttavaa.

3. Olen vahvempi.

Ennen kuin omaksun ässä, juoksin tai kävisin paljon päiviä, mutta pyrin kuitenkin ylittämään. Juoksin niin pitkälle ennen kuin ruumiini oli valmis, samoin kuin sain loukkaantumisen.

Koiran kanssa minun piti olla paljon johdonmukaisempi. Ace pystyi ajamaan pitkän matkan tuolloin, mutta ei joka päivä. Se, mikä toimi paljon paremmin, olivat lyhyempiä 5 tai 6 mailin juoksua. Ilman ylikuormitusta päädyin hitaasti vahvemmaksi.

4. Tajusin, että tarvitsin ammatinmuutosta.

Lemmikkikoirani käveleminen joka aamu auttoi minulle vahvemman käsityksen siitä, kuka olin, samoin kuin prioriteettini. Olin tyytymätön työskentelemään sanomalehdessä ja ymmärsin, että minulle oli korkeampi tehtävä.

Koirani takia päädyin siihen, että olen paljon enemmän sisällytetty eläinten pelastamiseen. Aloin edistää sekä juoksua pelastuskoirien kanssa. Aloin säveltää koirista uuden lemmikkikoiran blogini kanssa. My partner at the time (who is now my husband) motivated me to stop my task as well as focus on starting a pet dog walking business. I haven’t looked back.

I did not have to modification much in my life to begin walking my pet dog every day.

But as you can see, walking my pet dog every day began to modification me.

If I can provide pet dog owners any type of advice, it would be to dedicate to a everyday walk. It doesn’t have to be long. just 10 minutes a day at very first will do.

You don’t have to modification much in your life to make this commitment, however doing so just may modification you.

How has walking your pet dog improved your life?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *