Juhli Dogustia ja anna pelastettu lemmikkikoira muistettavaksi!

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore20

Jokainen lemmikkieläinten omistaja, joka on adoptoinut lemmikkieläinkoiran lemmikkieläinten pelastamisesta tai inhimillisestä yhteiskunnasta, tietää, kuinka pettymys voi olla tietämättä heidän lemmikkinsä syntymäpäivää. Mutta tänä vuonna voit juhlia pelastettua koiran syntymäpäivää 1. elokuuta. Elokuun ensimmäinen päivä merkitsee pelastettujen koirien yleistä syntymäpäivää, nimeltään Dogust. Dogust on tarkoitettu lemmikkieläinten omistajille missä tahansa, jotka eivät tunne lemmikkieläinten syntymäpäiviä, mutta jotka voivat joka tapauksessa viettää perheensä lemmikkieläinsä!

Jos lemmikkisi syntymäpäivää tarvitaan inspiraatiota, tässä on muutamia ideoita Dogustin juhlimiseksi ja lemmikkistäsi yhdestä ilahduttavan poochin!

Nix kakku, anna herkku!

Ei ole joka päivä juhlia lemmikkikoirasi syntymistä, joten miksi et antaisi hänelle terveellisiä herkkuja, jotta päivä olisi vielä parempi? Crumpsin luonnolliset bataattipurut ovat luontaisia ​​herkkuja, jotka on valmistettu 100% Ontario-kasvatetuista bataateista. Nämä herkulliset herkut eivät sisällä lisäaineita, säilöntäaineita tai ihmisen tekemiä värejä! Lemmikkisi hoitamisen antaminen voi vahvistaa hyvää käyttäytymistä ja auttaa koulutuksessa. Mutta syntymäpäivätarkoituksiin, koska “olen tyytyväinen siihen, että olet syntynyt”, yksi tai kaksi ei voi satuttaa.

Huolissaan kaloreista? Älä ole. Kokeile pakastekuivattuja puhdasettejä, jotka nauttivat hahmojaan, jotka on valmistettu luonnollisesta naudanliha-maksasta, kanasta tai kalkkunasta, ja vain 10 kaloria hoitoa kohti.

Rentoudu, lepää, toista.

Rehellisesti, mikä on parempaa kuin oma sängylläsi käpertyä? Syntymäpäiväsi lapsellesi tai tytöllesi ylellinen, rentouttava sänky voi olla vain lippu parhaaseen uneen. Kokeile lemmikkisänkyä kuten lumottu kodin lemmikki ultra muhkeat käpertymät lemmikkieläimille. Knuggle -sänky, kuten nimi ehdottaa, on valmistettu jauhoitulla vaahdolla pitääkseen perheen lemmikkieläimet mukavina ja saamaan ne haluamaan käpristyä ja käpertyä. Perhe -lemmikit, joilla on oma sänky, tuntuvat vähemmän ahdistuneilta, koska heillä on “turvallinen paikka” mennä tarvittaessa. Upea osa käpymäkerrosta on se, että se näyttää täsmälleen pienois sohvalta, joka sopii ihanteelliseen kotiin!

Ota juoma!

OK, joten lemmikkisi ei todellakaan pitäisi olla ”aikuisten juomia”, mutta uuden, turvallisemman tavan juoda vettä on välttämätöntä! Yleiset vesikulhot yleensä satavat bakteereja ja voivat aiheuttaa suun kautta tapahtuvia ongelmia. Käyttämällä juoma suihkulähdettä, kuten Pioneer Pet Raindrop -suodatettu juoma -suihkulähde, vähentää bakteereja ja hiukkasia pilata vettä ja prosessoimalla sitä hiilisuodattimen kautta. Lisäksi lemmikkien suihkulähde on myös loistava perhe lemmikkieläimille, jotka eivät juo paljon. Jatkuva vesi liikkuu saa perheen lemmikkieläimet haluamaan kiinnittää nenänsä sisään ja juomaan.

Lemmikkieläimet ovat osa perheitämme, joten haluamme juhlia heidän syntymänsä päivää. Se, että et tiedä tiettyä päivää, jolloin lemmikkisi syntyi, ei tarkoita, että et voi näyttää heille, kuinka paljon välität. Juhli Dogustia monien muiden lemmikkieläinten omistajien kanssa tänä vuonna ja anna lemmikkisi loistava iso smooch!

Koiran adoptio

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *