Hyväksyn puhdasrotuisen tai melkein puhdasrotuisen kissan

, kuten monet teistä tietävät, olen osittainen kilpikonnanshellikissoille. Ihmiset ajattelevat usein, että kidutukset ovat rotu, mutta he eivät ole. Nimi viittaa yksinkertaisesti niiden kauniiseen väritykseen, mikä on seurausta geneettisten ja kehitystekijöiden välisestä vuorovaikutuksesta. Ei ole oltava yllättävää, että minua vedettiin kidutuksiin, kun olin valmis adoptoimaan uudelleen Buckleyn ja sitten Amberin menettämisen jälkeen.

Samoin jotkut ihmiset vedetään tiettyyn kissarotuun, ja usein tämä käsitys ohittaa heidät pois adoptiosta. He eivät ymmärrä, että turvakoteissa on paljon kissoja ja pentuja, jotka ovat joko sellaisia ​​roduja, joita he etsivät, tai lähellä sekoitusta.

Tapaa joitain näistä adoptoitavissa olevista ”puhdasrotuisista” kissoista alla. Tarinat toimitti Adopt-A-Pet. Adopt-A-PET: n verkkosivustolla voit etsiä seuraavaa kissan perheenjäsentäsi rodun, sukupuolen, värin, takin pituuden, iän ja muun mukaan. Yllä olevassa valokuvassa kauniita armoa on adoptoitavissa Charm City Animal Rescue -tapahtumasta Baltimoressa, MD.

British Shorthair – Buck

Brittiläiset lyhyet, joita alun perin kutsuttiin brittiläisiksi bluesiksi, koska ne tulivat vain sinisiksi, suosio kasvaa vuosittain. Tällä rodulla on korkea älykkyys ja erittäin helppo luonne. Tähtien persoonallisuuksiensa vuoksi he ovat suosikki näyttelijämaailmassa ottaen huomioon, että he ovat niin helppo kouluttaa. Jos haluat kissan, joka tarkkailee kaikkea mitä teet ja nurisee tekemällä niin, brittiläinen pika voi olla ihanteellinen kissa sinulle ja perheellesi.

Buck rakastaa yhtä asiaa paljon enemmän kuin mikään muu: nappaa. Tämä kissa rakastaa torkkua koko päivän ja yön, vaikka et koskaan saa häntä puuttumaan ateriaan. Punnitsee 12 kiloa, tämä kisu on rento ja ystävällinen. Hän hylkää aina nukkumaansa tullakseen hyvästä lemmikistä tai kahdesta, jos kutsut häntä tekemään niin. Tummansiniset silmät ja lemmikkikoiraystävällinen persoonallisuus täydentävät tämän parhaan kissan.

Löydä brittiläinen Shorthair-kissa/kissanpentu nyt adopt-apet.com-sivustolta.

Ragamuffin – Kimmie

Ragamuffin -kissat ovat hyvin uusi rotu – ne ovat olleet vain 15 vuotta. Tämä rotu on raskas, lihaksikas ja tyypillisesti erittäin suuri. Niitä on kauniissa värijärjestelyissä, ja joillakin on jopa heterkromia, mikä osoittaa, että kissalla on kaksi eri värillistä silmiä. Ragamuffiinit ovat tyypillisesti erittäin pehmoisia, lempeitä ja oppivia. He eivät kuitenkaan välttämättä nautti liikunnasta, mutta he nousevat tervehtimään sinua oven vieressä, kun tulet kotiin.

Jos yrität löytää ystävällisen, omistautuneen kissan, tässä haluat ehkä omaksua tänään. Kimmie on makea, rento ragamuffin-kissanpentu. Hän rakastaa rentoutua ja nurisee aina, kun kävelet hänen vieressään. Hänen turkiksensa on tulossa paksu ja on todennäköistä, että hän on keskipitkän tukka, ja hänen rakkaat kengät kaikilla jaloillaan ovat ehdottoman vastustamattomia. Hänen lähtevä ja ystävällinen persoonallisuutensa saa sinut tulemaan takaisin kerta toisensa jälkeen paljon enemmän rakkautta ja suudelmia. Kimmie on hyvä kaikkien eläinten kanssa.

Löydä ragamuffin-kissa /kissanpentu nyt adopt-apet.com-sivustolta.

Manx – Ralphie

Manx -kissat tunnetaan parhaiten hännän puutteesta, vaikka kaikki Manx -kissat eivät ole Tailless. Manxia pidetään ystävällisenä, lähtevänä rotuna, joka on erittäin kiinnittynyt yhteen omistajaan tai perheeseen. Niiden sanotaan olevan leikkisä, älykäs rotu, ja ne voidaan opettaa hakemaan. Tämä rotu pystyy myös oppimaan sanallisia komentoja ja sitä voidaan jopa opettaa ravistamaan.

Tapaa komea, ystävällinen Ralphie! Ralphie on marmoroitu tabby Manx, jolla on iso sydän ja siru trill miaulle. Yksi hänen suosikkiharrastuksistaan ​​on halaaminen kanssasi fleece -huopallaan. Multi-kissan omistajalle onnekas Ralphie ei syrji kittiä, joilla on täydet hännät, ja haluaisi saada karvaisen kissan-tai koiran seuralaisen.

Löydä Manx Cat/kissanpentu lähelläsi nyt osoitteesta adopt-pet.com.

Egyptin mau – Clive

Egyptin maus on melko harvinainen rotu, mutta ne ovat poikkeuksellinen valinta melkein mihin tahansa kotiin. Vaikka monet kissanhoitajat ja eläinlääkärit eivät suosittele sallimaan kissasi ulkopuolella, egyptiläinen Maus rakastaa ulkona. He rakastavat metsästää ylös ja alas paikallisilla kaduilla auttaakseen hallitsemaan paikallista rotta- ja hiiren väestöä. Maus on hellä rotu, ja ne sitoutuvat tiiviisti yhden omistajan kanssa. Ne eivät ole valtavia muukalaisten tai muiden kissojen fani, mutta voivat oppia selviytymään molempien kanssa varhaisessa iässä.

Tapaa Clive. Clive kasvoi hylätyssä pysäköintialueella kahden muun sisaruksen kanssa. Vaikka hän ei ole puhdas Mau, hänellä on upeita merkintöjä koko vartaloonsa, mikä osoittaa, että hänellä on mau -tausta. Hän toimii myös kuin mau; Hän hieroi säännöllisesti huomiota vastaan, kun kukaan muu ei etsi. Hän voi olla arka ja pelottava, mutta seurustelu ja ajan myötä Clive tekee loistavan kissan jokaiselle yksittäiselle henkilölle!

Löydä egyptiläinen maus kissa/kissanpentu lähelläsi nyt Adopt-apet.com.

Maine Coon – Chris

Maine Coon -rotu on yksi ensimmäisistä kissanrotuista, jotka ovat vakiintuneita Pohjois -Amerikassa; He osallistuivat jopa ensimmäiseen kissanäyttelyyn vuonna 1895. Pitkä,null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *