Uudenvuoden päätöslauselmat koirallesi

hyvää uutta vuotta, kaikki. Se on vuoden 2017 ensimmäinen julkaisuni, samoin kuin jaan muutamia tavoitteita, jotka minulla on sekä Baxterille että itselleni seuraavalle vuodelle.

1. Ota koiran koulutusluokka.

Jatkuva koulutus on arvokasta koirillemme, itsellemme ja siteemme. Luokat ovat menetelmä kokeilla jotain uutta että hauskaa. On kulunut jonkin aikaa Baxterista ja tein muodollisia luokkia yhdessä. En ymmärrä tarkalleen mitä yritämme, mutta odotan eteenpäin löytääkseni jotain uutta kokea yhdessä.

2. Paljon parempi hammashoito.

Hienoin tekniikka, joka meillä on Baxterin hampaiden hoidossa, on hänelle keittoluun tarjoaminen niin usein. Pureskella luut siruvat tartaaria hampaistaan ​​ja pitää ne mukavina sekä valkoisina. On kuitenkin muutamia hampaita, joissa tämä ei toimi myös pikemminkin, samoin kuin olen huomannut, että muutama hänen ikenistään vaikuttavat hiukan väriltään.

Hampaiden terveys ja hyvinvointi ovat tärkeitä yleiselle terveydelle. Tänä vuonna pyrin suorittamaan paljon paremman rutiinihampaiden harjaamisen yhdessä luiden kanssa.

3. Palaa takaisin perusteisiin.

Hihnan retkeily on yksi Baxterin ja suosikkitoiminnoistani. Kuten olen aiemmin kirjoittanut, jätkällä on kuitenkin erittäin valtava mukavuusvyöhyke, samoin kuin joskus minusta kauempana kuin minä. Viime vuoden viimeisissä retkissä hän valitsi joskus oman kokemuksensa jopa 15 minuuttia kerrallaan.

Vaikka olen ylpeä siitä, kuinka hän lopulta palaa minuun, se sai minut aina ahdistuneeksi, kun hän katosi. Sen lisäksi, että muihin ihmisiin, joiden kanssa retkeilemme, seisoen hänen ympärillään odottamassa kiinni tai jopa kävelemään takaisin polun kanssani löytääkseni hänet, ei ole hauskin.

Aloitamme tänä vuonna keskittymällä perusteelliseen kuuliaisuuteen. Kustannukset palautuksesta, hihnan vetämisestä, säännöistä, rajoituksista ja rajoituksista auttavat parantamaan joukkovelkakirjalainamme varmistaaksemme, että kun palaamme hihnan toimintaan, ne ovat meille molemmille nautinnollisia.

Nautin tavoitteiden asettamisesta kunkin vuoden alussa. Ne auttavat minua priorisoimaan tärkeintä ja tarjoamaan keskittymisen loppuvuoteen.

Ja mikä tärkeintä on hienoja aikoja koirani kanssa, kokee niin paljon kuin mahdollista ja tehdä hauskoja asioita yhdessä.

Onko sinulla minkäänlaisia ​​tavoitteita tai uudenvuoden päätöslauselmia koirillesi?

Mihin haluaisit keskittyä koiran kanssa seuraavan vuoden aikana?

Mahdollisia suosituksia kiehtovista luokista, jotka minun pitäisi tutkia?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *