Kuitujen lisääminen ruokavaliosuunnitelmaan

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore9

Kun syöt kasveja, kehosi ei voi sulattaa kasvin tiettyjä osia, mikä tarjoaa sinulle kuitua. Fiber on terveellinen osa jokapäiväistä ruokavaliosuunnitelmaa ottaen huomioon, että se auttaa pitämään suolistosi säännöllisenä, minimoivat kolesterolin ja avustavat glukoosimetaboliaa. Aikuisen kaverin on yleensä syötävä noin 30–38 grammaa kuitua joka päivä ja naisia ​​21–25 grammaa. Alempi ehdotus on myös kaverille että yli 50 -vuotiaille naisille. Suurempi ruokavaliokuitu on liitetty minimoituun vaaraan sydänsairauksien ja diabeteksen vahvistamisessa. Tutkijat yrittävät löytää uusia menetelmiä ravintokuitujen parantamiseksi, mukaan lukien jäljellä olevien sivutuotteiden lisääminen vilja-, hedelmä-, sekä vihannesten tuottamiseen (kuten hedelmät ja vihannesten kuoriin) jalostettuihin elintarvikkeisiin.

Uusi lehden ravintoaineiden artikkeli selittää kasvavan mallin, jolla lisätään vaihtoehtoisia kuituja lemmikkieläinten ruokavalioihin, jotta saadaan lisää terveys- ja hyvinvointietuja lemmikkieläimille. Tässä artikkelissa selitetään, kuinka perinteisesti kuitu on lisätty lemmikkieläinruokaan juurikkaiden massan tai selluloosan kanssa. Lemmikkieläinten ruoan lisäaineissa ajatellaan nyt laajaa valikoimaa vaihtoehtoisia kuitulähteitä:

Maissikuitu on näkyvä, koska se on edullista ja runsasta

Hedelmäkuiduilla ja pommilla voi olla hyötyä terveellisistä bioaktiivisista flavonoideista, jotka voivat torjua tautia

Yksi kissojen tutkimus osoitti,

Riisileset koostuu fytokemikaaleista, joilla on ratkaisevia antioksidantteja ja tulehdusta vastaisia ​​ominaisuuksia

Kissat ruokittu riisileseiden ruokavalioiden vaatimusten täydentäminen proteiinitauriinilla

Koko jyvät ovat runsaasti kuitua, mineraaleja, joitain vitamiineja sekä fytokemikaaleja

Tutkijat spekuloivat, että kuten ihmisillä, perheen lemmikkieläimiä ruokittuja kauria ja ohraa ovat saattaneet minimoida liikalihavuuden vaarat sekä diabeteksen

Voit lisätä lisäkuitua koiran ruokavaliosuunnitelmaan lisäämällä keitettyä kurpitsaa tai upeaa perunaa koiran rutiiniruokaan. Ympäristöystävälliset pavut voivat tehdä korkean kuidun herkkua. Puhu eläinlääkärillesi siitä, voiko lemmikkisi hyötyä ylimääräisestä kuidusta sekä millaista ja kuinka paljon on ihanteellinen lemmikkillesi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *