[Giveaway] Kun herkkujen arvonta

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Koirat ja kissat eivät välttämättä kasvattaa karkkeja Halloweenin ympärillä, mutta ne ovat silti alttiita hampaiden rappeutumiselle ja ikenen taudille. Lemmikkieläinten vanhempien estämiseksi kivuliaita, kalliita hammaslääketieteellisiä kysymyksiä 1-800-Petmeds® tarjoaa pois 10 hammasterveys- ja hyvinvointihoitopakkausta kissoille sekä koirien jälkeisissä palkkioissa!

Vaikka eläinlääkärit ehdottavat, että eläinten hampaat puhdistetaan päivittäin, vain pieni osa lemmikkieläinten vanhemmista käsittelee puhdistaakseen sen usein. Vain 2 prosenttia koiran vanhemmista puhdistaa koiransa hampaat päivittäin, lehden eläinlääketieteen lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan.

Kissat ja koirat eivät välttämättä syö sokeria makeisia, mutta ne ovat silti alttiita hammaskysymyksille. Kun lemmikkisi syö, ruokapalat ja sylki integroituvat tyyppiseen plakkiin. Plaque on pehmeä, tahmea kalvo, joka sisältää bakteereja, jotka hyökkäävät lemmikkisi hammaskemaliin ja vahingoittavat ikeniä. Jos plakkia ei poisteta, se kovettuu ja kehittää tartaria 24 – 72 tunnin sisällä.

Lisäksi eläimet voivat vaistomaisesti piilottaa viitteitä hammaskipuista, kunnes siitä tulee vakava ja haastava hoitaa. Harjaamalla päivittäin tai jopa vain muutaman kerran viikossa, lemmikkieläinten vanhemmat voivat pitää lemmikin suu terveenä, tuoreena ja kivuttomana.

Harjaus on parasta, mutta kaikki eläimet eivät ole tyytyväisiä siihen. Vesilisäaine, kuten tuore hammashoitopalvelu, estää plakkia muodostumasta, kun taas hammaslääketieteet ja pureskeleet auttavat hankaavat plakkia ennen kuin se kehittää tartaria. Hienoimpia tuloksia on ehdotettu hyödyntämään kaikkia kolmea hammashoidon tekniikkaa.

Sisään After -kohtelu -arvontaan saadaksesi mahdollisuuden voittaa yksi seitsemästä koiran hammashoitopakkauksesta tai 3 kissan hammashoitopakkauksesta. Koiran hammashoitojoukko sisältää CET -suuhygieniahammasharjan ja hammastahnapakkauksen, olla tuore hammashoitoliuos sekä Crumpsin plakkihankojen pureskelu. Jokainen kissan hammashoitojoukko sisältää CET -suuhygieniahammasharjan ja hammastahnapakkauksen, olla tuore hammashoitoliuos, samoin kuin 2 pussia kissan Greities -hammaslääketieteellisiä herkkuja.

1-800-PetMeds® -sarja, kun herkkujen arvontaja on 5.5.2020 30.10.2020. Kaikki, jotka saapuvat klo 12.01 itään (“ET”) 5. lokakuuta 2020 – 30. lokakuuta 2020 klo 11.59 ET, ovat oikeutettuja voittamaan. Siirry jälkikäteen annetulle arvonlisäverkkosivulle. Voittajat paljastetaan maanantaina 2. marraskuuta.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *