Koirankävelyvaikeuspäivä 9-Tyydytä osallistujat

tarkalleen miten menee 21 päivän koiran kävelyllä ja koulutushaastellamme?

Lisätietoja vaikeuksista täällä.

Kaiken kaikkiaan se on mennyt hyvin Ace: lle ja I. Viikolla, minulla on taipumus kävellä häntä aivan ensimmäisenä aamulla noin 6 A.M.

En kuitenkaan tee tätä viikonloppuisin, samoin kuin silloin huomaan, että on vaikeampaa tehdä aikaa hänen kävelylle päivän jatkuessa. Aivan ensimmäinen asia aamulla on minulle varmasti hienoin.

Tämä vaikeus on todella auttanut minua keskittymään koirani kouluttamiseen samalla kun olen myös paljon hauskempaa että rento. Jaan kävelymatkan, joten se on muutama molemmista.

Työskentelen ACE: n kanssa keskittyneiden korkojen (jota hän rakastaa) sekä silloin nuuskimiseen ja olemaan “vapaa”, mikä on myös hänelle hauskaa.

Tämä on paljon parempaa kuin se, että välissä, zombie-tyyppinen kävely, jossa en maksa hänelle paljon korkoa. Sinä tiedät?

Käsittele mestaria viikolla 1

Joka viikko (kaksi viikkoa mennä) aion antaa pois pussin herkkuja yhdelle osallistujalle. Aivan ensimmäinen mestari on Samantha, joka julkaisi kuvan Dobermanistaan ​​Facebookissa.

Jotta voit mennä seuraaville kahdelle piirustukselle, sinun tarvitsee vain osallistua vaikeuksiin sekä yksi seuraavista:

[tarkistuslista]

Jätä kommentti minkä tahansa tyyppisistä vaikeusviesteistä.

Lähetä kuva aktiivisesta muttista tuon Muttin Facebook -sivulle

Lähetä Twitteriin hyödyntämällä #Activemutts

Tai lähetä sähköpostia aktiivisesta muttistasi osoitteeseen lindsay@thatmutt.com

[/tarkistuslista]

21 päivän koiran kävelyvaikeudet osallistujat #Activemutts

Noin 22 ihmistä on kertonut minulle osallistuvansa haasteeseen. Tässä on joitain osallistujia. Jos sinulla on lisättävä kuva tai jos kaipasin jotenkin sinun, ilmoita minulle vain!

Olemme kaikki sitoutuneet kävelemään koiriamme (erilaisia ​​etäisyyksiä) 21 päivää peräkkäin. Lisäksi me kaikki työskentelemme erillisillä koulutustavoitteilla näiden kävelyretkien aikana. Voit tarkistaa paljon enemmän vaikeuksista täältä, samoin kuin toivon, että liittyt meihin kaksi viikkoa.

Kuinka kävelysi ja koulutustavoitteet menevät tällä viikolla? Onko kylmä missä olet?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *