Lepopäivä – lemmikkikoira kävely

lepopäivä

Teknologia tekee elämästäni kaoottista.

Pidän tekniikasta, mutta en kuitenkaan halua sen hallitsevan elämääni.

Minulle hallinnassa pysyminen osoittaa tietoisesti tarkkailun sunnuntaisin lepopäivänä, poissa innovaatioista ja muista häiriötekijöistä. Se on jopa päivän päässä lemmikkikoiran kävelyliiketoiminnastani.

Lepopäivä on tuskin ideani. Ihmiset ovat yrittäneet palata takaisin sunnuntaisin näennäisesti ikuisesti. Vaadimme sitä.

Minulle lepopäivä ei ilmoita puhelua, tekstiviestejä, blogin lähettämistä, sähköpostia, Facebookin tarkistamista tai kaiken palvelun tai rahan kanssa, joka liittyy aamunkoitteesta hämärään saakka.

Tämä antaa minulle kaivattua aikaa heijastaa, rentoutua, säveltää varsinaisessa muistikirjassa, ottaa valokuvia, puhua Joshin kanssa ja viettää aikaa eläimien kanssa.

Ace sekä minulla oli aikaa mennä mukavalle, potkimiseen eilen kävelevälle kävelylle, kävelymatkan tyyppi, jossa todella olen linkitetty lemmikkikoiraani, niin kuin emme ole stressaantuneita. En tuonut talutushihnaa. Ei vaatinut yhtä.

Kun ässä samoin kuin minua yhdistävät energian, hän tekee juuri sen, mitä haluan ilman, että kysyin. Ilman talutushihnaa minun on oltava tietoinen siitä energiasta.

Näillä kävelyillä uskon tarkalleen kuinka onnekas ässä sekä minä, samoin kuin kyseenalaista, onko minulla koskaan tällaista yhteyttä minkään tyyppisiin koiriin. Toivon niin.

Olemme pelanneet paljon “kosketusta”, jossa pidän ihanteellista kättäni ja huutaa, “ässä, kosketus!” Hän latautuu niin nopeasti kuin pystyy, hyppää ylös ja iskee nenänsä kämmenelleni. Paljon hauskempaa kuin tavallinen, “ässä, tule!”

Palvelimme myös joitain tuoksupelejä. Sain hänet odottamaan, kun siksakisti kentän kanssa ja pudotin satunnaisesti esineen, jonka olin osoittanut hänelle. Komennolla “Löydä se!” hän menee töihin.

On hauskaa nauttia lemmikkikoiran ympyrästä leveäksi, yrittäen kiinni tuoksusta ja kaventaa sitten – drool -suoratoistoa -, kunnes hän löytää sen.

Kysyn, minkä tyyppisiä koiria on koirani esi -isissä, samoin kuin mitä nenä voi kyetä sopivaan suuntaan.

Tämä viikko on ennustanut TEMP: t korkeimmilla 30 -luvulla. Tämä on vuoden aika, jonka käsittelen yleensä julmaa kylmää. En voi uskoa onneani.

Ruskea joulu, tervetuloa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *