Kun lemmikki puree: ehkäisy, hoito ja liipaisimet

, kirjoittanut Mary Oquendo
31. tammikuuta 2019

Käsien show: Kuinka lukuisia teistä on purentanut hoidossa olevat eläimet? Lyön vetoa, että monet teistä, mukaan lukien itseni, ovat nostaneet kätesi. Mutta onko sen oltava sellainen?

Aloitetaan miksi eläimet purevat. Syitä on pääosin viisi:

Olemme siirtäneet lemmikin kipuun. Pyydä heitä istumaan tai seisomaan tavalla, joka tekee heistä epämiellyttäviä, etenkin vanhemmille, niveltulehduksille ja käsittelemällä niitä tavalla, joka laukaisee heille kipua, vaikka ei tarkoituksellisia, ovat joitain esimerkkejä.

Lemmikki on kipua. Lemmikkieläimet, etenkin koirat, ovat erittäin hyviä piilottamaan kipuaan. Tämä lemmikki voi näyttää hyvältä, mutta taustalla olevan sairauden vuoksi hänellä on kipua.

Lemmikki odottaa kipua. Tämä lemmikki on saattanut viime aikoina toipunut ei -hoidosta, mutta epämiellyttävästä vammasta tai aiemmin loukkaantui hoitamisen aikana. Hän ennakoi ongelmaa.

Lemmikki on pelottava tai aggressiivinen. Kumpikin tilanne voi johtaa groomeriin.

Jotain laukaisi lemmikin puremaan. Tämä voi johtua siitä, että hän on häkissä ja yritämme saada ne ulos, tietty kosketus vartaloon, kääntää kuivausrumpu päälle ja niin edelleen.

Kuinka vältetään puremat?

Aloita laajalla kuonolla hännän arviointiin sisäänkirjautumisessa nähdäksesi, kuinka lemmikki käsittelee käsittelyä ja tarkistaa vammoja. Lisäksi se on hyvä tilaisuus tarkistaa kumin väri. Vaaleat ikenet ovat hyvä indikaattori taustalla olevasta systeemisestä sairaudesta. Kiinnitä huomiota hampaisiin. Meillä kaikilla on ollut hammassärkyä ja tiedät miltä se tuntuu. Eläimet periodontaalitaudin myöhemmissä vaiheissa voivat olla kipua. Lemmikki, joka antaa meille vaikeaa aikaa yrittää leikata kasvoja, voi reagoida kipuun.

Kiinnitä huomiota lemmikin liikealueeseen. Saatamme vahingossa siirtää lemmikin kipuun niveltulehduksesta. Lisäksi olettaen, että lemmikkieläimen liike on sama kuin meidän voi johtaa kipuun. ja muista, että vanhemmilla tai istuvilla eläimillä voi olla vähentynyt normaali liike.

KEHITTÄMINEN Groomers ja muu henkilöstö, kun purema tapahtuu. Ymmärtäminen, miten ja miksi se tapahtui, voi olla pitkä matka tulevien puremien välttämiseksi.

Puremahaavojen käsittely

Kiinnitä lemmikki. Sinun ei tarvitse tämän lemmikin lisättyä jännitystä, joka vahingoittaa toista tai itseään.

Puhdista haava heti. Tämä on erityisen välttämätöntä kissan puremien kanssa. Kissan hampaissa on kaikenlaisia ​​bakteereja, ja kun haava sulkeutuu, se sulkee bakteereissa, joilla on potentiaalia olla hengenvaarallinen. Mitä nopeammin haava käsitellään, sitä nopeampi paranemisprosessi voi alkaa.
HUOMAUTUS: Ota yhteyttä lääketieteelliseen ammattilaiseen nähdäksesi, määräävätkö he antibakteerisen suihkun pitääksesi ensiapupakkauksessasi.

Arvioi, tarvitsee tämä haava koulutettuja lääketieteen ammattilaisia.

Pukeudu haavaan. Käytä antibioottivoidetta ei -tarttumattomalla sideharsolla ja kääri sitten sideharssilla. Pidä se kuivana.

Dokumentoi kaikki. Ota kuvia ja videoita, jos mahdollista.

Käsittele puremaa ympäröivät emotionaaliset kysymykset. Me kaikki reagoimme eri tavalla samaan olosuhteeseen. Jotkut saattavat pystyä ravistamaan sen pois; Toiset eivät voi tehdä sitä ilman apua. Mitä paljon kauhistuttavampi purema, sitä paljon todennäköisemmin loukkaantunut puolue tarvitsee tällaista apua.

Ota yhteyttä vakuutusasiamiehestään.

Kuka on taloudellisesti vastuussa lemmikin puremasta?

Se riippuu valtiosta, jossa asut. Vakuutusasiamiehesi voi vastata tähän kysymykseen sinulle. Monissa osavaltioissa omistaja on vastuussa. Tilaa kuitenkin edelleen vakuutusyhtiöllesi, koska he maksavat nopeammin ja seuraavat lemmikkieläinten omistajan vakuutusyhtiön jälkeen. Tunne vakuutuksesi ehdot, koska se viittaa eläinten puremiin. Yksityiskohta palvelustasi, mikä protokolla on niin, että omistajat ovat tietoisia politiikastasi. Mutta tiedä, että valtion lait korvaavat aina kaikki palvelusehdot.

Jos groomerit haluavat vähentää ammatissamme olevien puremien lukumäärää, koulutus ja tietoisuus on reitti, jonka meidän on kuljettava. Meidän on kuitenkin valmistettava, jos valmistelut ja varotoimet eivät riitä.

Kaikki yhteensä

32

Osakkeet

32

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *