Katsaus: Kari Lee Townsendin

Crystal Sphere -ryhmä. Minulla oli ilo löytää ruumiin Crystal Ballista, toinen Kari Lee Townsendin Ton Money Teller -sarjassa. En ole varma, kuinka kaipasin sarjan ensimmäistä kirja ‘T ohita kaiken tyyppinen kirja kissan kannessa.

Sarjassa on päähenkilö Sunny Meadows, psyykkinen, joka asuu idyllisessä kaupungissa Divinity, New York. Vanha viktoriaaninen koti, jonka hän osti muuttamisensa jälkeen, jonka ilmoitetaan kummitetun, tuli yhteensä suurella valkoisella kissan nimellä Morty. Sunny sitoutui nopeasti Mortyn kanssa, samoin kuin viisaasti hyväksyi, että hän hallitsee juuria. Hän epäilee samoin, että hän voi tehdä ahdistuksen vanhassa talossa.

Toinen kirja poistuu sen jälkeen, kun Sunny oli juuri puhdistanut nimensä pääasiallisena epäiltynä murhatutkimuksessa. Hän odottaa sekä rauhaa ja hiljaisuutta sekä ehkä toinen mahdollisuus komealla viranomaisella etsivä Mitch Stone. Rauha ja rauhallinen eivät kuitenkaan kestä kovin pitkää, kun Sunnyn isoäiti Gert ilmestyy hänen kynnykseen, joka on valmis muuttamaan sisään. Sitten Mitchin entinen kultaseni Isabel ilmestyy. Kun Isabel katoaa, aurinkoinen avustaa viranomaiset löytävät ruumiinsa. Sunny osallistuu murhatutkimukseen jonkin verran virallisessa kapasiteetissa, mutta hän ei ole kuitenkaan täyttänyt sääntöä siitä, että hän ei voi taivuttaa ainakin vähän tapauksen ratkaisemisen etuna.

Tämä on nautinnollinen viihtyisä, asuttu miellyttävillä hahmoilla sekä paljon käänteitä ja käännöksiä juonessa pitämään sinua lukemassa. Monty on pikemminkin hahmo, joka teki tästä kirjasta vieläkin hauskemman. Tämä kevyt, viihdyttävä mysteeri tekee fantastisen lisäyksen kesäaikaiseen lukuluetteloosi.

Kari Lee Townsend asuu Keski-NY: ssä ymmärtävän aviomiehensä, kolmen kiireisen pojansa sekä hänen oh-niin dramaattisen lapsensa kanssa, jotka tekevät kaiken, mitä hän tekee arvokkaasti, ja tarjoaa myös tonnia materiaalia kirjoihinsa. Hän säveltää teini -ikäisten superherot sekä viihtyisät mysteerit, jotka sijaitsevat pikkukaupungeissa mystisten näkökohtien ja omituisten hahmojen kanssa, viehättävät komediat nimellä Kari Lee Harmon. Saadaksesi lisätietoja Karista, siirry hänen verkkosivustolleen tai tarkista hänen bloginsa.

Sain tämän kirjan kustantajalta. Ilmaisen kopion saaminen ei vaikuttanut arvosteluuni.

Ingrid -kuningas

«Arviointi sekä lahja: Kittyblock -raapitsija tarjoaa aaltoisen pahvin hauskanpidon kissoille
Rajoitetun erän kissan taide Ola Liolan mestarilta »

7 kommenttia katsauksesta: Corpse in the Crystal Sphere, kirjoittanut Kari Lee Townsend

Bernadette sanoo:

19. elokuuta 2012 klo 15.44

Uskon, että olen tarkistanut muutaman hänen muista mysteeristään – minun on tarkistettava, mitä tallennetuissa kirjoissa tarjotaan. En myöskään voinut unohtaa sitä kissaa!

Vastaa

Texas, New Yorkin kissan mukaan:

17. elokuuta 2012 klo 16.08

Kuulostaa ihanalta kirjalta!
Nurrit

Vastaa

Ingrid sanoo:

18. elokuuta 2012 klo 7.21

Uskon, että haluat sen, Texas.

Vastaa

Debra Becker sanoo:

17. elokuuta 2012 klo 10.14

Kuulostaa fantastiselta uima -altaan lukulta!

Vastaa

Ingrid sanoo:

18. elokuuta 2012 klo 7.21

Se on, Debra!

Vastaa

Dawn sanoo:

17. elokuuta 2012 klo 7.25

Tämä näyttää hyvältä! Minun on laitettava se Kindle -halu -luettelooni.

Vastaa

Ingrid sanoo:

18. elokuuta 2012 klo 7.20

Uskon, että nautit siitä, Dawn.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. tarvittavat kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän verkkosivuston tietojen keräämisestä meidän mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *