Avoin kirje kaikille, joiden häpeälliset ihmiset kadonneissa ja löysivät lemmikkiryhmät

avoin kirje kaikille, joiden häpeälliset ihmiset kadonneissa ja löytäneet lemmikkiryhmät

Viimeksi päivitetty 17. kesäkuuta 2018 pentu vuotaa 22 kommenttia
Kutsu minua outoksi, mutta yksi harrastuksistani on yrittää löytää kadonneita koiria. Se on harrastus, jonka aloitin vuosia sitten, kun oma koirani Carter katosi viikon ajan. Hän lähti sen jälkeen, kun muuntaja räjähti takapihallamme, samoin kuin en voi edes laskea tarkalleen kuinka useita tunteja vietin etsimään häntä. Siinä tapauksessa minulla onni; Sain Carterin takaisin. Tarinoillani oli tyytyväinen päättymiseen.

x

Mutta se oli yksi stressaavimmista viikoista, joita olen koskaan käynyt läpi, samoin kuin en halua sitä kenellekään. Jos on olemassa minkäänlaista mahdollisuutta, että voin auttaa kadonneen lemmikkieläinten (tai ainakin avustaa alueen verkon verkostoja), voit laskea minut.

Täydellinen paljastaminen: Laika samoin kuin en ole oikeasti löytänyt minkäänlaista kadonneita koiria aitossa elämässä. Se on todennäköisimmin, koska hän ei ole todellinen selauskoira, samoin kuin en ole todellinen selauskäsittelijä. Hei, yritämme kuitenkin. Vaikka selaukseni taitoni henkilökohtaisesti eivät ehkä ole suurimpia, verkkotaidoni ovat osoittautuneet jonkin verran paremmiksi. Olen avustanut uudelleen 6 kadonneen eläimen ristiviittausryhmillä, Craigslist- ja suojapaikoilla. Muutanko maailmaa tällä harrastuksella? No, ei, ei minkään tyyppisessä suuressa mittakaavassa. Minulle on kuitenkin yksi tapa käyttää vapaa -aikaa, joka tuntuu merkitykselliseltä.

Olen jopa tuottanut valtavan luettelon Michiganista kadonneista ja löydetyistä pelastuksista, joten minulla (yhdessä kenenkään kanssa, jonka lemmikki Michiganissa) voi olla hyödyllinen luettelo kadonneista ja löydetyistä ryhmistä yhdessä paikassa. Jos olet koskaan googled “kadonneet eläimet (lisää paikka täältä)”, ymmärrät miksi tuotin sen aluksi. Se osoittaa lukuisia yksityisiä sivustoja ja ryhmiä, jotka saattavat olla ollenkaan hyödyllisiä. Toisin sanoen se on kuuma sotku.

Joten vietän paljon aikaa kadonneisiin ja löydetyihin lemmikkiryhmiin toivoen, että voin auttaa jollain tavalla. samoin kuin ohjelma, koska se on verkko, aina draama on aina. Miksi draamaa vaatii, kun se koskee menettämistä ja löydettyjä lemmikkejä? Helvetti, jos tiedän. Verkko tuo kaikenlaiset peikot avoimeen. Joten tänään uskoin käsittelemään näitä moroneja.

Avoin kirje niille, jotka säälivät ihmisiä kadonneissa ja löytäneet lemmikkiryhmät

Ilmeisesti vaadimme nopeaa osoitinta kadonneiden ja löydettyjen lemmikkiryhmien toiminnasta. Ne ovat paikka julkaista kadonneita ja löydettyjä eläimiä – helppoa. Ne eivät ole täysin ilmaisia kaikille ryhmille, joista voit saada jollit pois häpeämällä muita.

Onneksi näiden ryhmien moderaattorit ovat tyypillisesti melko nopeasti poistamaan ilkeitä viestejäsi (siksi minulla ei ole kuvakaappauksia). Näen kuitenkin edelleen heidät, samoin kuin he kiusaavat minua joka kerta, kun heidät lähetetään.

Koska valitset huomiotta näiden ryhmien ohjeet, otan tämän hetken kuvitellakseni vielä enemmän siitä, miksi vaadit ottamaan häpeämäsi muualle.

He auttavat muita, eivät häpeä ihmisiä

Kadonneet ja löydetyt lemmikkiryhmät ovat muiden avustamista. He ovat etsimässä kadonneita lemmikkejä, eivät häpeä muita. Se poistetaan viesteistäsi, että uskot, että kuka tahansa, joka on menettänyt koiran, on vastuuttomia. Mahdollisesti ennen kuin kadotin oman koirani, olisin sopinut kanssasi. Oman kokemukseni jälkeen ja nähdessään sen tapahtuu toisille, olen tajunnut, että joissain tapauksissa paska tapahtuu vain.

Koiran Carter lähti takapihaltani vuosia sitten. Pelasimme Frisbeeä, kun muuntaja, jota en ole koskaan maksanut suurta kiinnostusta nurmikon erittäin takakulmaan räjähti. Hän oli poissa hetkessä. Hän lähti niin nopeasti kuin voisi myös juoksua. Minulle onneksi tarinani päättyi tyytyväinen. Äärimmäisen hyvät herrat löysivät hänet ja kutsuivat meitä kauluksensa numeron läpi. Saimme hänet takaisin viikon kuluttua, samoin kuin viikko, jota en koskaan unohda.

Jos et ole koskaan viettänyt tunteja kävelemällä ja ajaessasi jokaista tietä talosi 5 mailin säteellä, vaatii epätoivoisesti koiriasi ja rukoilee, että et löydä häntä tien puolella, anna minun kertoa sinulle – se ei ole hauskaa . Tämä oli ennen kuin verkko oli valtava asia, joten olimme juuttuneet kangas- ja lentäjien tekemiseen. Koko prosessi jättää sinut emotionaalisesti tyhjennettynä. Se on niin toivoton tunne, samoin kuin päivittäin, että tunne vain pahenee.

Joten kun näen ihmisten häpeävän muita täsmälleen samassa olosuhteessa, olen vihainen. Ymmärrän, että katsot vain kuvaa kadonneen koiran Internetissä, joten sinulla ei ole minkäänlaista aitoa kiintymystä tai sitä tunnetta sitä kohtaan, mutta minulle se on henkilökohtaista. Kun jätät jatkuvasti “miksi ei ollut koirasi hihnassa” -kommentteja, voit olla varma, että ainoa tekemäsi asia on vahingoittaa henkilöä, jonka jo kärsimys.

Kaikki katoamiskoirat eivät johdu vastuuttomasta omistajasta

Jotkut koirat ottavat ajoneuvo -onnettomuuden noudattamisen, toiset varastetaan, toiset stressi- ja ahdistuneisuusongelmat rikkovat Windowsin ja paeta. Ei aattonanull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *