Ezydog Aspect Jacket Arviointi sekä kuponkikoodi

Ezydogin näkökulma on takki, jolla voit varmistaa lemmikkikoiraasi koleisilta talvella. Ulkoinen kuori toimii tuulitakki sekä sadetakki. Sisustus on vuorattu ei-pilling fleece toimittaa lämpöä kylmissä lämpötiloissa.

Tämä julkaisu sponsoroi Ezydog. Jätä alla oleva kommentti, jotta voit voittaa koirallesi. * Mestari on valittu.

Ezydog Aspect takin arviointi sekä kuponkikoodi

Ajatukseni ezydog-näkökulmasta:

Olen yrittänyt löytää takki Baxterille jonkin aikaa.

Dude has extremely short, thin furs as well as with the polar vortexes the past few winters (-20ºC or -4ºF before windchills) we’ve had some extremely short walks.

Mutta Baxter haluaa olla ulkona, samoin kuin hän asuu Kanadassa nyt, joten minun täytyy löytää jonkinlainen tapa tehdä hänet mukavaksi talven suojelu syvyyksiin.

Kun Ezydog käytti minua mistään huomattavasta tuotevalikoimasta, ymmärsin, että aion valita takin.

Pidän siitä, että osa takki suojaa tuulta, lumi, sade lisäksi toimittaa suurta lämpöä jäädyttävälle kaverille.

Mikä on näkökulmankulu?

* Käytä koodia, jotka ovat 15% pois kaikesta EZYDOG: sta Internet-myymälässä. *

Aspect-takki alkaa $ 40 XXS: lle sekä menee jopa 78 dollaria xxl: lle.

Tilaa hautatakki täällä
Mikä on erikoistapahtumassa?

Aspect-takki on saatavana kolmessa värissä (oranssi, taivas sekä scarlet) sekä seitsemän kokoa, jotka vaihtelevat XXS: stä XXL: ksi.

The different sizes are crucial since EzyDog aims to make the aspect jacket snug as well as well-fitting. Ei ole paljon säätöjä, joiden avulla voit auttaa takki muotoa koirasi. Kaulan ympärillä olevat elastiset paneelit tarjoavat hieman venytystä sekä vatsan hihnoja hieman.

Takan takana on vetoketju, jonka avulla voit käyttää valjaat, jos käytät, että kauluksen sijasta kävellen koirasi. Sivupaneeleilla on heijastavat nauhat.

PROS OFFER PACPLE:

Tuulenpitävä sekä vedenpitävä ulkopuoli integroitu lämpimän fleece-sisustukseen tekevät tästä erittäin hyödyllisen takin kylmän sään.

Kokojen valikoima varmistaa, että voit löytää parhaan muodon koirallesi – vaikka se voi kestää pari yrittää. Kun osatte ihanteelliseen kokoon, muotoilee muodolla, että takki pysyy paikalla ja ei liu’uta lemmikkisi koirasi liikkuu.

Tilavia “käsivarsia.” Uusi lemmikkieläinten koiran takit, olin huolissani Craffingista tai hankausta Baxterin iholla, mutta aukot kaulan ympärillä sekä aseita tarjosi hänelle paljon tilaa liikkua

Tukevia materiaaleja sekä hyvin tehtyjä.

Värit ovat kaikki havaittavissa – kuten joku, joka tekee paljon vaellusta ja elää alueella, jossa metsästys tapahtuu, pidän siitä, että peuravärinen lemmikkikoira käyttää kirkasta oranssia takkia. Jos kävelet korkeammissa verkkoliikennealueilla, heijastavat raidat ovat hyödyllisiä rajoitetun auringonvalon kanssa, joita saamme talvella.

Helps your pet dog take pleasure in his time outdoors, even in extremely chilly temperatures.

Haittoja:

Rajoitetut säädöt osoittavat sinun täytyy saada koirallesi ihanteellinen koko takki. Baxterin mittausten perusteella aloitimme XL: n kanssa, mutta se oli naurettavan suuri. Päädyimme Scaling alas M: lle, joka sopii täydellisesti. Voi että valtava manly rinnassa!

Baxterin turkikset ovat ohuimpia vatsaansa, joten olen yrittänyt löytää takki, joka käyttää suurta vatsan kattavuutta. Aspect-takki pysähtyy suhteellisen lyhyt – kattavat hänen (Manly) rinnassa. Upidessä takki on kaukana minkä tahansa tyyppisestä suihkuhuoneesta.

Takki liukuu koiran pään päälle. Jos lemmikkikoira on herkkä päänsä suhteen, hän voi vaatia hieman aikaa säätää.

Rajoitetut värit. Aspect-takki on saatavilla vain kolmella värillä. Jos lemmikkikoira on fashionista, tämä takki ei saa antaa hänelle täysin paljastaa persoonallisuuttaan.

Saankö ezydog-näkökulman?

Joo. Kuten mainitsin, olen yrittänyt löytää takki Baxterille jonkin aikaa. this uses great security from the elements. I’m looking ahead to seeing exactly how it modifications our walks this winter.

[quote_center]offers great security from the elements. I’m looking ahead to seeing exactly how it modifications our walks this winter.[/quote_center]

Would I suggest the aspect jacket to others?

Joo. The aspect jacket is a great choice if you online in chilly climates as well as your pet dog has thin fur. It’s a quite warm jacket, so it’s not getting rOutine hyödyntää kävelemällä, kunnes aidosti kolevat talviset lämpötilat asetetaan.

Käytä koodia, jotka ovat 15% kaikesta Ezydogista Internet-myymälässä. KLIKKAA TÄSTÄ.

Giveaway-Voita ilmainen näkökulma Ezydogista

* Mestari on valittu.

Ezydog tarjoaa pois ilmaisen aspektiivisen takin yhdelle kävijälle Mutt (vain USA, tai voit voittaa kaverin Yhdysvalloissa).

Syötä:

Jätä vain kommentti alla kerro meille, että PUP haluaa piirustuksessa. kuinka kylmä se saa missä asut?

Lindsay valitsee yhden mestarin satunnaisesti lauantaina 12. marraskuuta. Mestari ilmoitetaan, kun Muttin sähköposti sunnuntaiaamuna. Ilmoita, että Muttin koulutus sähköpostit täällä.

Olisiko PUP-hyötyä näkökulmasta takki?

Ymmärrämme kommentteja!

Julia Thomson on rutiini kirjoittaja, joka mutt. Käy hänen blogissaan 129 hehtaarin täällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *