15 Turvallisuusvinkkejä koirasi metsästyskauden aikana

15 turvallisuusvinkkejä koirillesi metsästyskauden aikana

Viimeksi päivitetty 4. joulukuuta 2021 pentu vuotaa 11 kommenttia

x

Lemmikkieläimet

0 sekuntia 34 sekuntia

Elää
00:00
00:34
00:34

Metsästyskausi voi olla lemmikkieläimille melko vaarallinen aika, mutta se ei tarkoita, että sinun on pysyttävä sisätiloissa koko ajan.

Jos asut maassa kuin minä, haluat ryhtyä ylimääräisiin varotoimenpiteisiin, kun otat koirasi tänä syksynä. Voit silti mennä ulos ja nauttia upeasta ulkona koiran kanssa metsästyskauden aikana seuraamalla muutamia yksinkertaisia ​​turvallisuusvinkkejä.

Lemmikkieläimiä ei pidä jättää ulkopuolelle ulkona metsästyskauden aikana

Tärkein turvallisuusvinkki koiran turvallisuuden pitämiseksi on pitää niitä aina silmällä. Pidä heidät hihnassa, äläkä jätä niitä valvomatta ulkona metsästyskauden aikana.

Koiran tarvitsee päivittäistä liikuntaa ja monille meistä, joihin kuuluu ulkoilmakävely. Voit silti mennä ulos ja pitää hauskaa koiran kanssa metsästyskauden aikana. Varmista vain, että pysyt koiran kanssa ja älä jätä niitä vartioimatta.

Koirat, jotka ovat suurimmassa vaarassa, ovat metsästäjiä seuraavat, mutta sinun pitäisi silti ryhtyä ylimääräisiin varotoimenpiteisiin, kun menet ulkona koiran kanssa. Vaikka metsästäjiä rohkaistaan ​​tunnistamaan kohdeammunta -onnettomuutensa.

Ota selvää, milloin paikalliset metsästyskausi alkaa ja loppua

Nämä vaihtelevat valtion mukaan; Tarkista valtioiden metsästys- tai villieläintoimistolta saadaksesi selville, kun kausi virallisesti alkaa. Jos asut Yhdysvalloissa, tutustu tähän luetteloon Fish & Wildlife -palveluista saadaksesi selville, kun jokainen metsästyskausi alkaa osavaltiossasi.

Vältä menemistä metsässä avauspäivänä/viikonloppuna

Monissa valtioiden avauspäivänä tietyille metsästyskaudelle pidetään lomalla. Haluat välttää olemista metsässä suosituina metsästyspäivinä, koska kohtaat tavallista enemmän metsästäjiä suositun metsästyskauden avaamisen aikana.

Selvitä, missä metsästys on sallittua

Jotkut julkiset puistot eivät salli metsästystä; Se riippuu valtion määräyksistä. Alueellani on muutama metropuisto, jotka eivät salli metsästystä, mutta valtion puistot tekevät. Nämä säännöt voivat muuttua nykyisistä hirvien populaatioista riippuen. Tarkista paikallisesta villieläinpalvelustasi saadaksesi selville, mitkä maat lähelläsi sallivat metsästyksen.

Pidä koirasi hihnassa metsästyskauden aikana

Jos aiot kävellä pois kaikilla maaseutualueilla, on parasta pitää koirasi hihnassa. Jos asut lähellä mitä tahansa julkista maata, jota voidaan käyttää viimeisen haluamasi asian metsästykseen, on koirasi vaeltamassa tai jahtaavat peuran jälkeen.

Laita koirasi jahtaamaan villieläimiä

Metsästyskauden aikana et halua koiran puhuvan pelin jälkeen. Jos koirallasi on taipumus jahdata tai sillä ei ole luotettavaa palautusta, älä salli heidän hihnan pois metsästyskauden aikana.

Hanki koirasi kirkkaan oranssi liivi

Yksi tapa, jolla sinä ja koirasi voit pysyä turvassa metsästyskauden aikana, on varmistaa, että erottua. Jos aiot olla ulkona metsässä, on hyvä idea käyttää kirkkaan oransseja vaatteita todella erottuaksesi.

Metsästäjien on käytettävä ”Hunter Orange” -lain mukaan Michiganissa, ja monilla muilla osavaltioilla on samanlaiset patsaat. Se on yksi helpoimmista tavoista varmistaa, että erottelet ja pysyt turvassa metsästyskauden aikana.

He myyvät koirille ”Hunter Orange” -liivit ja vaatteet, mutta jos koirasi ei ole mukava liivissä, voit käyttää bandaania. Oranssin on tarkoitus olla helposti näkyvissä kaikissa paitsi paksuissa metsissä.

Jos koirasi ei halua käyttää liivejä, voit valita kirkkaan bandanan tai kauluksen.

Metsässä ollessasi sinun tulisi käyttää myös kirkkaita värejä

Käytä vaatteita, jotka erottuvat metsässä. Vältä neutraaleja tai maa -sävyjä ja varmista, että sinä ja koirasi olette helposti näkyvissä. Viimeinen asia, jonka haluat, on sekoittaa ympäristösi metsästyskauden aikana.

Ole valmis päivänvaloa vähentymiseen

Jos aiot kävellä koirasi metsässä, muista, että kesäaikoja tulee olemaan vähemmän.

Harkitse joitain heijastavia vaatteita, jos aiot olla ulkona varhain aamulla tai illalla. Koirille on saatavana laaja valikoima heijastavia kauluksia ja hihnat. Kuljeta taskulamppu, jos aiot olla ulkona pimeän jälkeen.

Kiinnitä kello koirasi kaulukseen

Kellon avulla sinun ja muiden on helpompi seurata koirasi. Jos et halua käyttää kelloa

Jos huomaat metsästäjän, ilmoita itsesi

Älä oleta, että metsästäjä näkee sinut ensin. Turvallisin tehtävä, kun huomaat metsästäjän, on varmistaa, että saat heidän huomionsa sen sijaan, että yrität hiipiä ympäri.

Kävelylle valitse puisto, jossa metsästys ei ole sallittua

Laika ja minä haluamme silti saada hyviä, pitkiä retkiä syksyllä. Löysimme mukavan puiston 4 mailin päässä, joka ei salli metsästystä, jotta voimme silti päästä pitkiin retkiin.

Huomaa, että koirat voidaan räjäyttää tulipalo

Koirat, joita ei ole koulutettu metsästämään, saattavat hyvinkin pelätä ase laukauksia. Pidä heidät hihnassa estääksesi heitä juoksemasta.

Vältä kävelyä polkuilla varhain aamulla tai myöhään Enull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *