Kuinka auttaa kissasi selviytymään ilotulitteista

Tämä julkaisu koostuu tytäryhtiölinkeistä*

4. heinäkuuta on todennäköisesti kissan vähiten suosittu loma. Ymmärrän, että se on talossamme. Jopa Ruby, joka ei ollut kauhistunut ukkosta, päätyi rauhoittumaan, kun ilotulitus alkoi lähteä naapurimaissamme. Allegra, jota käytettiin kauhistumaan ilotulitusten aikana. Onneksi viime vuosina hän on hoitanut melua paremmin. Ilotulitusvälineiden huolehtiminen on niin vaikeaa, että melu alkaa yleensä muutama päivä ennen lomaa, pidentäen kissojen ahdistusta vain yhden päivän yli.

Kissan kuulemistunne on paljon akuuttia kuin meidän, samoin kuin kaikki lomalle liittyvät äänet ovat heille paljon voimakkaampia. Lisää siihen, että ymmärretään mitä tapahtuu, samoin kuin sinulla voi olla erittäin pelkäävä kissasi.

Nämä ideat voivat auttaa kissasi selviytymään ilotulitteista:

Luo riskitön tila tai riskitön piilopaikko

Jos kodissasi on tilaa, jossa ilotulitusten melu on vähiten havaittavissa, saatat haluta antaa sen riskittömäksi tilaksi loman aikana. Laita sängyt, ruoka, vesi, leluja, samoin kuin kissan puita sekä raapimattomia huoneessa. Jätä radio tai televisio huoneeseen; Tämä voi toimia valkoisena meluna ja estää muutaman melun. ”Igloo -tyyli” kissan vuoteet voivat myös olla loistava vaihtoehto. Jos pidät tällaisia sänkyjä alueilla, joilla sinä ja kissasi viettävät paljon aikaa, he voivat käyttää niitä piiloutuakseen melusta sen sijaan, että piiloutuisivat sängyn alle.

Sulje kaikki ikkunat

Sulje ikkunat sekä pienet sävyt ja/tai piirrä kaihtimet ainakin alhaisempaan melutasoon jonkin verran.

Soita rauhoittava musiikki

Älä yritä hukuttaa ilotulitteiden melua räjäyttämällä musiikkia. Valitse rauhoittava klassinen musiikki tai rauhoittava musiikki, joka on erityisesti luotu kissoille.

Luonnolliset rauhoittavat lääkkeet

Korjaustoimenpiteet, kuten pelastuskeino, ahdistuneisuustulppa tai myrsky, voivat auttaa pitämään kissat rauhallisena. Feromonin laajennukset, kuten mukavuusvyöhyke Feliwayn kanssa, voivat myös auttaa-hyödynnetään alueella, jolla kissasi on taipumus piiloutua myrskyjen aikana.

Pysy rauhallisena

Kissamme ottavat tunteemme, samoin kuin jos olemme ahdistuneita, ne ovat myös ahdistuneita. Vaikka jotkut ammattilaiset vakuutus väittää, että yrittäen lohduttaa kissasi pelkääessään palkitsevan ja vahvistavat hänen pelkoa, olen eri mieltä neuvojen pitämisestä. Niin kauan kuin et liioittele sitä ja vain toimi kuten yleensä, voit vakuuttaa kissasi, että mikä tahansa on hienoa.

Lääkitys

Jos kissasi on aiemmin reagoinut erittäin kauheasti ilotulitukseen, kannattaa ehkä puhua sinulle eläinlääkärille ahdistuneisuuden vastaisten lääkkeiden määräämisestä.

Kuva: Walt EIS, Flickr innovatiivinen Commons

*FTC: n paljastaminen: Mindful -kissan osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on luotu toimittamaan A -sivustot, jotka aiheuttavat markkinointimaksuja markkinoinnilla sekä linkittämällä Amazonin tuotteita sekä sidosryhmiä, kuten kuten Amazonissa sekä Jackson Galaxyn tytäryhtiökumppani. Tämä osoittaa, että jos päätät ostaa minkä tahansa tyyppisten linkkiemme kanssa, saamme pienen palkkion. Levitämme vain sanan tuotteista ja palveluista, joita olemme joko käyttäneet tai käyttäisimme itseämme.

Tämä julkaisu julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2014, samoin kuin on päivitetty.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Luo riskitön tila tai riskitön piilopaikko
Sulje kaikki ikkunat
Soita rauhoittava musiikki
Luonnolliset rauhoittavat lääkkeet
Pysy rauhallisena
Lääkitys

«Mews ja nips: Pearl Kissan kissan maksu vesimelonitila
Katsaus: Soho -pyöreä muistivaahto kissan sänky »

16 kommenttia tarkalleen kuinka auttaa kissasi selviytymään ilotulitteista

Tel-Avivin luonnonvaraiset kissat sanovat:

3. heinäkuuta 2020 kello 5:21

Minulla oli kissa, joka pelkäsi ukkosta, mutta vasta kun se oli aito vahva. Hän itki vähän ja piiloutui pöydän alle.

Nyt minulla on uusia kissoja. Aivan ensimmäinen, Hazelnut, oli vain viiden viikon ikäinen kissanpentu, jonka äitinsä hylkäsi. Hän ei pelännyt melua, ehkä siitä lähtien, kun hän on hyödyntänyt sitä, asuu rakennuksessa, jossa on kovia naapureita sekä ajoneuvoja ja satunnaista moottoripyörää.

Hän ei edes pelännyt ilma -ryöstöhälytystä, joka oli kovaa kovaa kuolleiden nostamiseksi, tai rakennusta ravistamista räjähdyksistä, ei kotona. Kun yritin viedä hänet turvakotiin, melu sai hänet juoksemaan takaisin kotiin.

Vastaa

Darlene sanoo:

29. kesäkuuta 2020 klo 7.29

Kun ymmärrän, että myös on menossa ilotulitus tai ukkosmyrsky, pysyn talossa myös kissojeni kanssa pitäen heidät rauhallisena.

Vastaa

Marge sanoo:

21. heinäkuuta 2018 klo 9.4

Edellisessä kodissani ilotulitteet eivät olleet laillisia asukkaille, mutta ohjelma, joka on edelleen edelleen/käyttää niitä, etenkin lähellä NH: n rajaa, jossa ne ovat laillisia. Nyt olemme NH: ssa ja kuulen niitä usein, ei vain noin 4. heinäkuuta. Kumpikaan sijainti ei ollut lähellä missä kaupungin näytöt ovatnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *