LOP -korvat kaninrodut: 9 pupua, joissa on levykkeet korvat

Lop -korvattu kanin rotu, voidaan helposti tunnistaa niiden suurten korvien takia, jotka ovat levykkeitä. Uskotaan, että amerikkalaisen kaninkasvattajien yhdistys hyväksyy viisi rotua ja viimeisimmät Lop-korvattujen rodujen lajit kehitetään.

Lop-korvattu kani on erittäin suosittu talon kanien omistajien keskuudessa, mutta niiden erottuvat korvat tarvitsevat hiukan paljon enemmän huomiota. Varmista, että LOP: n korvat ovat puhtaita sekä sisä- että ulkopuolella, koska ne voivat olla alttiita hiukkasten kertymiselle.

Totuus levyke-korvattuista pupuista

Floppy-korvattuja kaneja, joita kutsutaan myös Lop-korvattuina kaneina, voivat olla paljon alttiimpia vakaville korva- ja hammasongelmille kuin pystyssä korvattujen kotimaisten kanien, uuden tutkimuksen mukaisesti. Nämä havainnot herättävät suuria kysymyksiä viisauden kasvattamisesta Lop -kaneista niin rakastettavia kuin ne ovat.

Floppy-korvattua kania ei ole luonnossa. Sen sijaan ne johtuvat synteettisestä valinnasta, jossa kasvattajat ovat valinneet kaatuneille korville.

Luonnolliset evoluutioprosessit eivät olisi keksineet kanin kanssa LOP: lla, jossa elintärkeä työkalu niiden selviytymiseen – heidän korvansa, jotka muistuttavat tutkaa – ovat hyödytöntä niiden huolimattoman asennon vuoksi.

Lop -korvat kaninrotuja: puput, joissa on levykkeet

Kasvattajat eivät luonnollisesti työskentele kanien kasvattamisessa, jotka sopivat selviytymään avoimella kentällä, mutta uusi eläinlääkärin ennätyksessä julkaistu tutkimus paljastaa, että LOP -kanit eivät kykene elämään myös kotimaisissa ympäristöissä.

Jade Johnsonin ja Charlotte Burnin kirjoittama artikkeli Yhdistyneen kuningaskunnan kuninkaallisesta eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta esittelee todisteita, jotka osoittavat, että LOP -kanit kärsivät huomattavasti todennäköisemmin hammas- ja korvakipuvaivoista kuin kanit kotimaisista olosuhteista, joilla on normaalit korvat, jotka ovat pystyssä.

Lisäksi roikkuvien korvien synteettisellä valinnalla on ollut vaikutusta muuttamaan kanin kalloa, joka tekee leuasta normaalia pienemmän. Yhdessä epätyypilliset korvat ja kallo, jotka eivät ole niin normaalia, voivat asettaa sarjan terveysongelmia.

British Medical Journal -lehden lehdistötiedotteen lyhyen artikkelin mukaan näillä kaneilla on kapea korvakanavat, ja siitä johtuva ilmavirran vähentyminen tulokset siihen, että korvavahja kertyy ajoissa, mikä johtaa epämiellyttäviin korvainfektioihin ja lopulta kuulonmenetykseen.

Lisäksi muutokset niiden kallon muotoon voivat vaikuttaa Lop -kanien ja leuan hampaisiin, mikä voi johtaa umpeen kasvaviin hampaisiin. Tämä johtaa epämukavuuteen ja syömisen ongelmiin.

Lop -korvat kanin rotu

Yksi kanien rakastetuimmista piirteistä on heidän korvansa. Kun heillä on levykkeitä pehmeitä korvia, jotka roikkuvat kasvojensa yläpuolella, heillä on vieläkin paljon ihanempi ulkonäkö.

Kun se koskee pitkäkorvaisia ​​kaneja, on olemassa erilaisia ​​lajikkeita. Suosittuja roduja on paljon ja myös kaneja, joista olemme varmoja, ettet ole koskaan kuullut toistaiseksi.

Seuraavassa lyhyessä artikkelissa puhumme yhdeksästä rodusta Lop-korvattuja kaneja. Tarjoamme yksityiskohtia jokaisesta kaninrodasta, jossa on pitkäkorvainen turkki, ja jaamme joitain löysimpiä valokuvia, jotka olemme löytäneet!

9 parasta LOP -korvattu kanin rotu ovat:

Jos et tunne tätä termiä “LOP”, viittaa korviin, jotka pudottavat alas sen sijaan, että seisovat pystyssä kanin päähän. Kuten olemme keskustelleet, on olemassa erilaisia ​​pitkäkorvaisia ​​kaninrotuja sekä lukemattomia korvien lajikkeita.

Lop -korva ei välttämättä vaadi lattian koskettamista. Korvat voivat olla lyhyitä tai keskipitkiä. Ainoa vaatimus on, että he kykenevät floppamaan monien rakastavasti. Arvioi näitä koiria:

Pienoiskorva

Pieni Lop-korvattu pupu on pieni laji kanin valtakunnassa. Ne ovat lyhyitä ja pehmeitä turkisia ja ovat uskomattoman makeita. Ne ovat fantastisia eläimiä, jotka vaativat minimaalista huoltoa.

He voivat kuitenkin kehittää terveysongelmia, jotka sinun on tiedettävä, jotta tiedät sen, kun se tapahtuu.

Amerikkalainen sumea Lop korvat

Nimi viittaa siihen, että Yhdysvallat syntyi tämän pupun, jolla on pitkä korva. Siinä on paksu turkikerros, joka ei ole niin pehmeä kuin heidän Angora -sukulaiset.

Näiden koirien turkki on tyypillisesti stressaantunut ja hyvin… sumea. Rotu on täynnä energiaa, ja ne ovat uskomattoman rakastavia. Ne vaativat huomattavan määrän hoitoa.

Ranskalainen Lop korvatti kani

Seuraava kani on suuri. Tämä kani voi olla huomattava ja olla yli 13 kiloa. Koon takia he ovat hiukan haastavia käsitellä, koska he voivat tahattomasti potkaista tai naarmua.

Lisäksi ne ovat ihania ja hellä persoonallisuuksia, joita koristavat pörröiset turkista.

English Lop korvat

Englanninkieliset korvattu kani on toinen iso ja pitäjäeläin, joka voi saavuttaa 11 kiloa. Koon takia he vaativat runsaasti tilaa juoksemiseen. Tämä kani on myös hiukan pörröinen turkki ja rakastetuimmat persoonallisuudet.

Lop korvattu lionhead

Kanin nimi on sopiva kani onTunnettu leijonan kaltaisesta turkista harteillaan ja päähänsä.

Lionhead on yleensä pienempi ja he saattavat menettää “harjansa”, kun ne kasvavat aikuisuudeksi, mutta se ei ole aina. Ne voivat myös olla erittäin aktiivisia ja energisiä pieniä lapsia.

Holland Lop korvasi

Hollanti Llop on pieni rotu, joka on pieni. Ne seisovat suorana ja ovat lyhytaikaisia ​​erilaisilla kuvioilla ja väreillä.

Ne ovat suuria ja niillä on syvät hartiat, ja ne ovat nopeita ja ketteriä. Ne ovat tunnetuin kani.

Saksalainen Lop korvattu

Tämä kestävä pupu on kestävä ja siinä on hoikkakehyksiä. Niille on ominaista lyhyt ja keskipitkä turkista, joka on uskomattoman pehmeä ja on saatavana monissa malleissa ja väreissä.

Yksi tämän kanin erottuva piirre on heidän kruununsa kuin turkki heidän korvissa. Ne voivat myös kasvaa kuuteen kiloon.

Kashmir Lop korvat

Tämä kani, jolla oli pitkä häntä, nimettiin heidän uskomattoman pehmeästä turkistaan. Heillä on turkista, joka on pisin Lop-korvan rodusta, mutta ne ovat melko pieniä eivätkä ole suurempia kuin 4 kiloa, kun ne ovat täysin kypsyviä.

Pitkän turkinsa vuoksi he vaativat paljon enemmän hoitamista ja heillä on korvat, jotka ovat keskipitkiä.

Muhkeat lop -korvat

Se on ihmisen luoman rotu, joka on aivan uusi markkinoilla. Kani, jolla on muhkeat turkikset, on kehitetty osoittamaan kanien tyyppisiä parhaita ominaisuuksia, mukaan lukien pörröinen turkki ja pitkät korvat ja lempeä luonne.

Ne urheilevat kiiltäviä, paksuja takkeja, joiden pituus on keskimäärin suurilla silmillä. Niitä pidetään myös kehitystyönä.

Pupuja, joissa on levykkeitä – jotkut tavallisista tyypeistä

Ranskalainen

Yksi mahtavimmista roduista Lop-korvattujen kanien ranskalaiset LOP luotiin Ranskassa ylittämällä kaksi LOP-lajia. Ranskalaiset loput painavat noin 10 kiloa.

Heillä on myös korvia, jotka lepäävät leukojen alla ja ovat paljon enemmän kuin jalka. Niitä tulisi pitää ulkokotelossa, jossa on kanin muualla tai sisäpuolella runsaasti liikuntaa varten.

Ne eivät ole tunnetuin lemmikkieläinten rotu, mutta heidän korvansa ovat kiehtovia tarkastella, jos sinulla on mahdollisuus tavata yksi.

Pieni Lop

Ei pidä sekoittaa Ison-Britannian kääpiö-LOP- tai miniatyyriä. Pieni Lop on Yhdysvaltojen suurin LOP-korvan tyyppi. Mini-lops on tunnettu kanien näyttelyissä ja ne voivat painaa jopa kuusi kiloa (suurempi kuin monet ihmiset odottavat pienen LOP: n olevan).

Asuntovaatimukset eivät ole niin vaativia kuin suuret LOP -lajikkeet, Amerikan Small Lop Rabbit Clubin mukaan. Näitä LOP -arvoja käytetään tyypillisesti talon kaneina.

Alkuperäiset lops

Yksi kahdesta Lop-korvattuista kaninrotuista, joita käytettiin ranskalaisten LOP: n kasvattamiseen, englanninkieliset LOP: t ovat ensimmäiset LOP: t. Niiden uskotaan olevan erittäin passiivisia, minkä vuoksi ylipaino on merkittävä ongelma tämän rodun kanssa.

Niiden mittojen takia vaaditaan suuria mökkejä. Näiden kanien korvat ovat keskimäärin 20 tuumaa pitkiä, mikä on pisin kanin rodusta. Ja 4 viikon ikäisenä heidän kavereidensa korvat ovat suurempia kuin heidän ruumiinsa!

Amerikkalainen sumea

Erottuva lyhyt ja pörröinen villa tekee amerikkalaisesta pörröisen LOP: n vertailukelpoisen Holland Lopin lisäksi.

Tämän tyyppinen Lop-korvattu eläin on 4 kiloa, kun ne saavuttavat aikuisuuden, se on kompakti ja on samanlainen kuin Holland Lop, lukuun ottamatta villatakkia Angoran kani (Holland Lopin ja Angoran kanin risti).

Ne ovat erittäin hauskoja, vilkkaita ja täynnä persoonallisuutta ja arvostavat muiden kanien yritystä. Heidän villa on haastava siivoamiseen ja hallintaan.

Todellinen kääpiö

3,5 kilon painolla ne ovat ihanteellisia lemmikkieläimille talossa. Ne eivät ole aggressiivisia ja ovat erillisiä kuin amerikkalaiset summat loput siinä mielessä, että heillä ei ole turkista, vaan villaa ja ovat todellinen kääpiörotu.

Ne ovat pieniä ja tekevät fantastisia kotitalous lemmikkieläimiä. Nämä kanit ovat uskomattoman suosittuja lapsille pienten ulottuvuuksiensa vuoksi.

Lop-korvattujen kanien välittäminen

Kanin perushuollon rinnalla kaikki LOP-korvattu kanit vaativat korvansa erityistä hoitoa.1 niiden koon, taittumisen asennon ja heidän korvan herkän luonteen vuoksi eivät ole harvinaisia, ja ne voidaan estää asianmukaisella hoidolla .

Miten ostaa

LOP: t ovat saatavilla yksityisten kasvattajien ja lemmikkikauppojen, messujen, lääninmessujen ja 4-H-klubien kautta tai kanin pelastusryhmän ottama kotiin. Maakunnan messut, lemmikkikaupan kanit ja 4-H ovat tyypillisesti edullisia, maksavat noin 20 dollaria.

Yksityisistä kasvattajista veloitetaan noin 40 dollaria, kun taas huippuluokan show-kanit voivat maksaa korkeamman. Hinnat voivat vaihdella rodun ja kanin menneisyyden perusteella. Pelastettuja kanit ovat varmasti saatavilla, jos sinulla ei ole erityistä mieltymystä.

Tosiasiat pupuista, joissa on levykkeet

Uudet havainnot herättävät kysymyksiä kasvattamisen turvallisuudesta LOP -kaniineilla. Kuten tutkijat totesivat, se on ongelma, joka ei rajoitu puhdasrotuisiin koiriin.

”Eläinten jalostus äärimmäisille piirteille on tulossa tarkastelun alla, ja on toistaiseksi enimmäkseen foKoirille ”, Johnson ja Burn kirjoittivat Johnsonin ja polttavat paperin. heidän tutkimuspaperinsa.

“Kanin äärimmäisen kanin konformaatioiden, kuten [levykkeiden] korvien ja brachycephalyn, jalostuksen etiikka on kuitenkin alkanut keskustella.”

Itse asiassa tutkimukset lisäävät puhdasrotuisten koirien kurjuuden paljastaen, että valtavan sisäsiitoksen takia kärsivät lukemattomista psykologisista ja fyysisistä kysymyksistä.

Kuten puhdasrotuiset koirat, kaneja on saatavana lukuisissa roduissa, kuten suositussa Holland Lop English Lop ja American Fluffy Lop.

Ne voivat olla “yleisimpien lemmikkieläinten kanin roturyhmien joukossa”, viimeisimmän lehden mukaan. Esimerkiksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa niiden osuus on nyt paljon yli 50% kaikista kaneista, jotka ovat lemmikkiystävällisiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

LOP: iin liittyviä terveysriskejä on kuitenkin ilmoitettu anekdoottisissa raporteissa. Huolimatta siitä, että Charles Darwin löysi omituisen muotoisen kallon, todisteet, jotka yhdistävät erityispiirteet kärsimykseen LOP -kaniinien keskuudessa. Tämä tutkimus oli yritys korjata tämä aukko.

Tutkimuksensa aikana Johnson ja Burn tutkivat 15 kania, joissa oli levykkeitä ja 15 kotieläinten kaneja, jotka olivat pystyssä korvat, jotka kaikki pelastavat eläimiä eläviä eläimiä.

Tutkijat havaitsivat, että LOP: t ovat 43 kertaa todennäköisemmin korvakanavia, jotka ovat kapeat, jotka, kuten aiemmin mainittiin, voivat johtaa korvavahan haitalliseen kertymiseen.

Floppy-korvattuja kanit olivat 15 kertaa paljon todennäköisemmin kärsineet kipua tutkiessaan korviaan.

Hampaidensa suhteen LOP: lla oli paljon todennäköisemmin molaareja, jotka olivat kasvaneet liian suuriksi ja kolmetoista kertaa paljon todennäköisemmin terävämpiä hampaita kuin muilla kuin heillä.

Heillä oli myös suurempi taipumus kehittää molaarisia kannuksia, jolloin molaareista tulee terävämpiä pisteitä epätasaisen kulumisen vuoksi.

Vaikka puolella kaneista, joilla oli LOP, oli hammaslääketieteellisiä poikkeavuuksia, mutta mitään näistä kysymyksistä ei havaittu 15 pystysuorassa korjaavissa kaneissa.

Tutkimuksen rajoitusten suhteen tutkijat käyttivät rajoitettua otoskokoa, ja tutkimus rajoittui havaintoanalyysiin – toisin sanoen tutkijat pystyivät tunnistamaan korrelaatiot, jotka yhdistivät fyysisiä poikkeavuuksia terveysongelmiin.

On myös välttämätöntä huomata, että pelastus kanit eivät ehkä ole todellinen esitys kaneista, jotka asuvat kodeissa rakastavien perheiden kanssa. Oikeudenmukaisuudessa nämä eivät ole suuria vikoja ja todisteet ovat melko vakuuttavia. Lukuisat puput, joissa on levykkeet korvat, kärsivät siitä, miten ne on nostettu.

“Tämä herättää väitteet Lop-korvattujen kanien kasvattamisen ja ostamisen etiikkaan, koska ne vaikuttavat paljon todennäköisemmin näistä olosuhteista, jotka voivat olla epämiellyttäviä ja tyypillisesti kroonisia tai toistuvia”, kirjoittajat päättivät tutkimuksessaan.

Jos kyseessä on lemmikki tai kissa, heidän hyvinvointinsa ja hyvinvointinsa tulisi aina priorisoida ulkonäön nautinnon suhteen.

Ei ole helppoa vastustaa niiden korvien vetovoimaa, jotka putoavat, mutta mahdollisten ostajien tulisi olla tietoisia uuden lemmikin yleisestä terveydestä.

Johtopäätös
Toivomme, että olet ilahtunut kaikista kaninilajikkeista, joissa on LOP -korvat. Ne ovat rakastettavia ja levykkeitä. Voi olla pieniä tai suuria kiinteitä, kolmivärisiä tai kiinteitä ja tasaisia ​​tai energisiä lemmikkejä.

Jokaisella on selkeät yksilölliset persoonallisuudet ja ne ovat eri taustoista. Yksi asia, jonka he jakavat, on suloiset, pitkäkorvaiset ulkonäöt, jotka ovat rakastettavissa sanojen ulkopuolella.

Jos harkitset pitkäkorvaisen kanin omaksumista lemmikkinä, toivomme käyvän uudelleen ja luet muita oppaitamme.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *