Voivatko kissat syödä banaaneja? 4 avainta hedelmien ruokintaan kissalle

Jos ihmettelet siinä tapauksessa, että voit ruokkia banaaneja kissasi, lyhyt vastaus on kyllä. Pitkä vastaus vaatii kurkistaa kissan ravitsemusta ja vaiheita, jotka sinun on suoritettava lemmikkisi terveellisen ja turvallisen ylläpitämiseksi. Keskustellaan voivatko kissat syödä banaaneja yksityiskohtaisesti.

Me kaikki tiedämme ainakin yhden muun eläinvaltakunnan jäsenen, joka ei sano ei joillekin banaanin juhlalle. Apinat rakastavat porkkanojaan, mutta mitä kissat ajattelevat makeaa vihreää hedelmää?

Jatka lukemista oppiaksesi, voisiko kissat syödä banaaneja, ja jos omistajien on tarjottava heille parannuskeino kissan seuralaisille.

Toki, banaanit ovat edelleen ihmisille ilmaisua ja terveellistä välipalaa, mutta entä kissan ystävistämme? Voivatko kissat kuluttaa myös maapähkinöitä? Lyhyt vastaus on kyllä ​​- reunoja pidetään yleensä kissojen turvallisina.

Voivatko kissat syödä banaaneja?

Ennen kuin annat kissan mennä banaaniin banaaniin (ha!)), On tärkeää ottaa huomioon edut ja haitat.

Nimittäin yksinkertaisesti siksi, että kissasi voi syödä banaania, ei välttämättä tarkoita, että hänen pitäisi.

Yhdistimme kaikkien Missourin yliopiston pienten eläinten kliinisen ravitsemuspalvelun kanssa saadaksemme lisätietoja kissan ravinnosta ja saamme asiantuntijaohjeita tasapainoisesta ruokavaliosuunnitelmasta, jotta pystyt ravitsemaan kissasi ruokavaliota, joka on terveellistä ja täytettä vaatimuksesi.

Onko banaanien ruokinnassa ravitsemuksellisia etuja kissoille?

Lääketieteellisessä ravitsemuspalvelussa todetaan, että kissoilla on erityiset ravintoainevaatimukset, jotka on täytettävä oman ruokavalionsa kautta, ja heidän tarvitsemansa ravitsemus eivät ole täsmälleen samoja kuin ihmiset (tai koirat) haluavat.

Virhottuina lihansyöjinä kissat luottavat vain eläintuotteista löytyviin ravintoaineisiin, jotka ovat hyvin samanlaisia ​​kuin mitä he selvästi etsivät päästäkseen villiin.

Mutta se ei tarkoita automaattisesti, että haluat mennä ulos ja metsästää hiiriä kissan kaverillesi (todellisuudessa päinvastoin: sallimalla kissasi kuluttavat jyrsijät voivat tartuttaa ne.)

Kliininen ravitsemuspalvelu summaa sen parhaiten: ”Helpoin ja kätevin keino täyttää kissan ravinnevaatimukset olisivat tarjota heille täysi ja tasapainoinen kaupallinen ruokavaliosuunnitelma, joka on muotoiltu naturopaattisella eläinlääketieteellisellä ravitsemusterapeudella tai tohtorintutkinnolla, jolla on tohtori eläinten ravinnossa. ”

Tämä tarkoittaa, että kun kissasi on saanut kaiken vaaditun ravintonsa rutiininomaisista kissaruokistaan, herkut, kuten maapähkinöt, eivät ole elintärkeitä. Ravitsemuksen suhteen enemmän ei aina ole mieleen enemmän.

Todellisuudessa kissan tarjoaminen enemmän ravintoa kuin hän haluaa todella aiheuttaa ongelmia. Maapähkinöiden tapauksessa nämä korkean hiilihydraattiset hedelmät eivät todellakaan tarjoa etua karvaiselle ystävällesi.

Onko kissojen ruokinta -banaaneja käyttämällä vaaroja?

Vaikka kliinisessä ravitsemuspalvelussa todetaan, että banaania pidetään kissojen myrkyttöminä ruokia, se toteaa myös, että on olemassa huomautuksia.

Aluksi erittäin onnea saada kissasi kuluttamaan yhden kissat ovat erittäin nirso syöviä ja koska he ovat selvästi taipuvaisia ​​kuluttamaan ainoan lihan ruokavaliota, et todennäköisesti huomaa, että he ovat yhtä uteliaita kuin lemmikkieläinkumppanisi .

Toiseksi banaaneja pidetään juuri turvallisena, ajoittaisena parannuskeinona terveellisille kissoille. Jos kissa saa terveydentilan (kuten diabetes), estä niiden banaanin kuluttaminen.

Kolmanneksi, muista, että mikään kitty ei ole sama, ja heidän ruokavalionsa saattaa muuttaa hienoa sopimusta tietyn ruoan sietävän suhteen.

Lääketieteellinen ravitsemuspalvelu kuvaa: ”Joillakin kissoilla voi olla tietty ruokatuote ilmaiseksi, ja vielä toisella kissalla voi olla täsmälleen sama asia ja luoda pahoinvointi, ripuli tai muut negatiiviset signaalit.”

Viimeiseksi, muista, että huomattava enemmistö kissan kaloreistasi on tulevat erityisesti formuloitujen elintarvikkeista tarjoamaan hänelle tarvitsemansa ravinton.

Yksittäiset elintarvikkeet, kuten banaanit, tulisi vain tarjota satunnaisessa, pienoiskokeilussa – ehkä ei päivittäinen jälkiruokavalinta.

Banaanit kissasi käyttäytymiseen?

Kun otetaan huomioon, että varoitukset ja kissan täydennys haluaa, kliininen ravitsemuspalvelu väittää noudattavan toimenpiteitä banaanien turvallisesti syöttämiseksi kissalle, jos hän miaaa välipalan saamiseksi:

Pyyntö. Keskustele eläinlääkärisi kanssa ennen kuin annat lemmikkillesi tuoreita yksittäisiä ruokia, vaikka niitä yleensä ajatellaan olevan turvallisia lemmikkieläimille. Eläinlääkäri on optimaalisessa asemassa neuvoa tarkalleen mitä kissasi tarvitsee kuluttaa.

Laskea. Jotta voisit selvittää, kuinka paljon banaania kissasi voi turvallisesti kuluttaa, sinun on tehtävä pieni matematiikka.

Lääketieteellisen ravitsemuspalvelun mukaan välipaloja ei pitäisi olla vähintään 10% kissan päivittäisestä kalorikulutuksesta.

Esimerkiksi, jos kissasi syö 250 kaloria päivittäin, vain 25 näistä kalorista tulisi tulla välipaloja. Kuten FDA toteaa, 1 keskipitkä banaani on noin 110 kaloria.

Kissat eroavat toisistaan ​​ruoan kokonaismäärästä, joita he joutuvat syömään päivittäin täydellisen painon pitämiseksi.

Jos et ole varma mitenMonet kalorit, joita kissasi haluaa, tai mikä on optimaalinen painosi, katso sitten eläinlääkärilläsi ravitsemusohjelman luomisesta, joka on ainutlaatuinen karvaiselle ystävällesi.

Valmistella. Valmistamaan banaanin syömään karvaiseen kaverille, poista kuori, mikä saattaa olla vaikeaa sulattaa. Leikkaa banaani kissanpurkauksen kokoisiin bitteihin, jotka ovat lemmikkieläinten helppo käsitellä, kuinka suuri kissasi kibble.

Tai yritä silittää hyvin pieniä soseen ja hajota hänen aterioidensa päälle, jos olet valmis asettamaan kulinaarinen mielikuvitus arviointiin.

Monitori. Lääketieteellinen ravitsemuspalvelu väittää, että ruuoilla, joita pidetään turvallisina, kuten banaanilla, voi olla odottamattomia seurauksia, joten katso lemmikkisi maha -suolikanavan ongelmista, kuten oksentelu tai pahoinvointi, kun olet kokeillut tuoretta ruokaa.

Lisäksi on hieno idea esitellä vain yksi uusi ruoka kerralla. Tällä tavoin, jos kissasi ei aloita sairauden merkkejä, voit helposti määrittää ongelman alkuperän. Jos uskot, että kissasi on negatiivinen reaktio maapähkinöihin, soita eläinlääkäriisi.

Joten rohkea pieni leijonasi uhmasi mahdollisuutta, sijoittui hänen banaanin puremaansa ja söi sen. (Se on harvinaista, mutta täysin mahdollista)

Ennen kuin aloitat tämän sisällyttämisen hänen päivittäiseen ruokavalioonsa, muista kuitenkin, että ravintoaineet ovat jonkin verran merkittävämpiä kuin välipaloja – ja maapähkinöt eivät toimi kissojen haluamia ravintoainetyyppejä.

Vaikka pieni summa joka kerta todennäköisesti ei satuta, monet maapähkinöt voivat johtaa ripuliin, allergisiin vasteisiin sekä verensokerin piikkeihin, jotka voivat johtaa diabetekseen.

Jos et ole varma, saako lemmikkisi ravitsemuksensa, jonka hän haluaa päivittäin syömästä ruoasta, tuo huolesi eläinlääkäriisi. Ne kaikki on tarkoitus auttaa sinua löytämään parempia mahdollisuuksia lemmikkieläimille.

Ja älä ole arka pyytää sitä, mitkä elintarvikkeet pidetään turvallisena Catopenille, rehellinen viestintä eläinlääkärisi kanssa on elintärkeää lemmikkisi pitämiseksi terveenä ja turvallisena.

Voivatko kissat syödä maapähkinöitä?

Vaikka banaanit eivät ole myrkyllisiä kissoille, ei ole suositeltavaa sisällyttää niitä lemmikkisi ruokavalioon. Banaanit ovat paljon sokeria, mikä voi johtaa diabetekseen ja painoongelmiin.

Joten, vaikka kissat voivat kuluttaa banaaneja, on paljon parempi tarjota ne tai jopa estää niitä kokonaan, jos karvaisella PAL: llasi on erityiset sairaudet, kuten diabetes.

Ota yhteyttä eläinlääkäriltäsi neuvoja ennen banaanin pistoksen toimittamista omaan kissallesi.

Ovatko banaanit hyviä kissoille?

Banaanit ovat huomattavan ravintoaineiden rikas hedelmä, minkä vuoksi se on helposti löytänyt asemansa terveellisenä välipalana ihmisen ruokavalioissa. Kuitu, kalium, magnesium ja C -vitamiini tekevät tästä hedelmästä upea meille kaikille.

Siitä huolimatta, kun kyse on kissoista, löydät suurempia ravintoainelähteitä verrattuna upeaan banaaniin.

Erityisesti muotoiltuja kissan ruokia huolehtivat yleensä kaikista ravitsemusvaatimuksista, joita kissat saattavat tarvita, joten heidän ruokavalioihinsa ei ole todellista tarvetta sisällyttää hedelmiä.

Lisäksi kissat ovat yleensä melko alttiita makeille ruokia, kuten maapähkinöitä. Ja kun kissa olisi outo ihminen, nauttii välipalasta joka kerta, muista sitten, että banaaneilla ja myös heidän korkealla sokeripitoisuudellaan voivat olla kielteisiä vaikutuksia lemmikkisi hyvinvointiin ilman osan hallintaa ja maltillisuutta.

Jos haluat lisätietoja tasapainon hankkimisesta lemmikkisi ruokinnassa, katso yksinkertaista opastamme.

Paras tapa ruokkia banaaneja kissasi

Jos kissasi pysyy kerjäämässä saadakseen banaanin välipalaa, on mahdollista tarjota yksi joka kerta, koska eläinlääkäri ei ole neuvonut toisin. Poista banaanin kuori ja pidä se lemmikkisi näköstä.

Kissat eivät voi sulauttaa banaanikuoria kunnolla, joten on aina parempi olla varma, että nämä kaksi eivät ylitä polkuja. Leikkaa banaani pureman kokoiseksi bittille ennen sen antamista kittyillesi.

Aloita alun perin pienellä maistamisella ja pidä varo lemmikkisi, jos epätavallisia reaktioita ei ole.

Allergiset reaktiot maapähkinöihin ovat uskomattoman harvinaisia, mutta niitä voi tapahtua yksilöille. Puhu eläinlääkärille, jos tarkkailet oireita.

Syövätkö kissanpennut maapähkinöitä?

Kypsät kissat voisivat syödä banaaneja, mutta entä nuoremmat? Elinikäisen 12 viikon aikana kissanpentuja tulisi ruokkia erityisesti muotoiltuja aterioita, joissa on kohonneita proteiinitasoja, magnesiumia, kalsiumia ja muita elintärkeitä ravintoaineita.

Mutta myös vähän herkkuja otetaan hitaasti käyttöön ajanjakson, kuten banaanien, lähellä. Muista, että on aina parasta kysyä eläinlääkäriltä ennen tuoreiden ruokien ruokintaa karvaiselle ystävällesi.

Jos et ole varma, mitä kitty ruokkia, löydä arvokkaita ideoita informatiivisesta artikkelistamme.

Pelkäävätkö kissat maapähkinöitä?

Päätellen kissan muodostavien online -videoiden määrää siinä mielessä, että banaanin pelkän näkymän romahtamisen heittäminen voi olla kyllä. Entä tämä trooppiset hedelmälehdet kissan vaistot menevät pieleen?

Rikoksentekijä voi olla banaanin kuori, joka syntyy EThyL -asetaatti. Kissat eivät ole suuria hajufaneja, jotka kehottavat useita omistajia siemailemaan banaanikuoret suosikki huonekaluissaan pitääkseen sen turvassa kissan käpälöistä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kissat voivat kuluttaa banaaneja, mutta maltillisesti ja aina omistajan valvonnan alla ollakseen varmoja allergisen vastauksen tai järkyttyneen vatsan tapauksessa, he voivat auttaa lemmikkiään aina kun mahdollista.

Sitten selvittää, kuinka valita terveelliset kissan puremat ja kuinka pitää poissa niistä, jotka voisivat olla myrkyllisiä lemmikkieläimille.

Voi tulla yllätyksenä, että kissasi harkitsee parittomia elintarvikkeita, provosoi lemmikkieläimiä miettimään: “Voivatko kissat kuluttaa banaaneja?” Varmasti heidän suunsa voivat purkaa ja pureskella herkän materiaalin yli.

Riippumatta epäilyttäviä elintarvikkeita käyttävien kissojen kiinnostuksesta, lemmikkieläinten vanhemmille valitut kysymykset siitä, ovatko maapähkinöitä hyviä, huonoja vai mahdollisesti myrkyllisiä kissoille.

Ovatko banaanit loistavat kissojen usein kysytyt kysymykset

Miksi maapähkinät ovat terveellisiä saadaksesi kitty syömään?

Banaanit ovat täynnä mineraaleja ja vitamiineja, mutta ne eivät ole vain terveitä kissasi keholle. Vaikka pieni määrä ei satuta, liian monet maapähkinöt voivat johtaa GI -ongelmiin, kuten ummetus. Maapähkinöiden mahdollisten hyötyjen suhteen kissan ruokavalion tarpeita on varustettava, enemmän kissan ruokaa, joka on tarkoituksenmukainen. Kissat ruokkivat täydellistä ja tasapainoista ruokavaliota eivät halua joidenkin muiden hedelmien, vihannesten tai jyvien liittymistä.

Onko tehokkain tapa antaa banaani kissaksi ottamalla käyttöön oman bawlin sisustus?

Paras tapa tarjota kissan banaani olisi tarjoamalla heille esi-kokoisia osia. pidättäydy tarjoamasta kitty banaaninkuorta. Ne eivät ole vain tukahduttava vaara, mutta he kykenevät myös mahdollisesti järkyttämään kissan ruoansulatuskanavaa nautittuaan.

Kun maapähkinät ovat täynnä sokereita ja hiilihydraatteja, onko se valtava kysymys kissoille?

Kissoista puuttuu ruuansulatukselle tarvittavat entsyymit, joten niiden ruokavalio ei saisi ylittää 0-2 prosenttia sokereista tai hiilihydraateista. Kaiken kaikkiaan kissoilla ei ole mitään halua omassa ruokavaliossaan. Banaanit ovat täynnä mineraaleja ja vitamiineja, mutta ne eivät ole vain terveitä kissasi keholle. Vaikka pieni määrä ei satuta, liian monet maapähkinöt voivat johtaa GI -ongelmiin, kuten ummetus. Maapähkinöiden mahdollisten hyötyjen suhteen kissan ruokavalio on varustettava enemmän kissan ruokaa, joka on tarkoituksenmukainen. Kissat ruokkivat täydellistä ja tasapainoista ruokavaliota eivät halua joidenkin muiden hedelmien, vihannesten tai jyvien liittymistä.

Onko tehokkain tapa antaa banaani kissaksi ottamalla käyttöön sen oman kuorensa sisätilojen?

Paras tapa tarjota kissan banaani olisi tarjoamalla heille esi-kokoisia osia. pidättäydy tarjoamasta kitty banaaninkuorta. Ne eivät ole vain tukahduttava vaara, mutta he kykenevät myös mahdollisesti järkyttämään kissan ruoansulatuskanavaa nautittuaan.

Kun maapähkinät ovat täynnä sokereita ja hiilihydraatteja, onko se valtava kysymys kissoille?

Kissoista puuttuu ruuansulatukselle tarvittavat entsyymit, joten niiden ruokavalio ei saisi ylittää 0-2 prosenttia sokereista tai hiilihydraateista. Kaiken kaikkiaan kissoilla ei ole mitään halua omassa ruokavaliossaan.

Siksi maapähkinöiden syöttäminen kissaan voi aiheuttaa vaikeuksia pitkällä aikavälillä. Kyse ei ole niinkään siitä, että May Cats kuluttaa banaaneja, se on enemmän siitä, pystyykö heidän strategiaan kommunikoimaan ruokaa.

Kuinka voin antaa banaanin kissalle?

Oja t

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *