Se on kansallinen lemmikki lopettaa turvallisuuspäivä-pidä lemmikkisi riskitöntä

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare-sivustoon TwittertWittertWittershare-ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore109

15. heinäkuuta Marks National Pet lopettaa turvallisuuspäivän, jonka AKC esitteli ensimmäisen kerran vuonna 2009. Pyrkiessään vähentämään mahtavia 500 000 lemmikkieläintä, joihin kotipalot vaikuttavat vuosittain, täällä on muutamia vinkkejä vaalia lemmikkisi pitämiseksi turvallinen.

Yksin kotona

Jos olet kuin useimmat ihmiset, joissakin kohdissa päivän aikana lemmikkisi on todennäköisesti jätetty talossa yksin. Jos jätät lemmikkisi suljettuna häkkiin tai porttiin, hän voi olla riski, jos hätää on. Tällaisissa tilanteissa pidä koira tai kissasi lähellä sisäänkäyntiä, jotta sinä tai kukaan muu voit auttaa lemmikkisi saavuttamaan turvallisuuden.

Suojatut pennut ja kissanpennut

Varmista, että pidät uuden koiranpennun tai kissanpennun pois päättymästä vaarasta. Näillä bit -kriitteillä on yleensä paljon uteliaisuutta ja heillä on valitettavasti päästä pahoinpitelyyn nopeasti. Pidä nuori lemmikkisi paikassa kaukana sähköpistorasioista, liesi -nuppeista ja löysistä johdoista.

Sammuttaa tulipaloja

Vaikka kynttilät ja takkat voivat tuoda ilmapiirin huoneeseen, ovat yksinkertainen tavoite uteliaisille lemmikkieläimille. Jos lemmikkisi jätetään yksin tilaan avoimella liekillä, ei kulua kauan ennen kuin hän loukkaantuu. Jos aiot sytyttää kynttilöitä tai sinulla on mukavaa istua tulen vieressä, jos lemmikkisi ovat lähellä, muista sammuttaa aina kaikenlaiset liekit ennen lähtöä huoneesta.

Harjoitus tekee mestarin

Sinulle ja lemmikkisi on tärkeää ymmärtää tarkalleen, mitä molemmat teette tulipalon aikana. Laadun suunnitelma ja menetelmä lemmikkisi kanssa. Muista tehdä polusta sekä yksinkertainen että menetelmä siitä useita kertoja. Jotkut lemmikkieläinten omistajat saattavat pitää hyödyllisenä työntää sekä savunilmaisimen “testi” -painiketta opettaakseen lemmikkieläimiä melun korreloimiseksi menettelyn kanssa.

Ilmoita lemmikkisi

Tietojen sijoittaminen kodin ulkopuolelle on loistava tapa antaa muiden ymmärtää, että lemmikkieläimet ovat hätätilanteessa. Ikkunatarra tai tarttuminen antaa sinulle mahdollisuuden säveltää talosi lemmikkieläinten lukumäärän paitsi kertoaksesi pelastajille, että sinulla on lemmikkieläimiä, kuinka monta heidän tulisi etsiä. Hanki ilmainen ikkunatarra ASPCA: lta osoitteessa https://secure.aspca.org/form/free-pet-safety-pack.

Lemmikkieläinten turvallisuus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *